Napetosti rastu

Otkriven stvarni razlog svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka, svi se pitaju hoće li on to izdržati?

Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Galerija

Bliski izvor Jennifer Lopez i Bena Afflecka otkrio je pozadinu njihovih svađa u javnosti, koje postaje sve češće.

Slavni holivudski bračni par Jennifer Lopez i Ben Affleck u posljednje vrijeme pune medijske stupce svojim javnim trzavicama i prepirkama, čak i na crvenom tepihu do koje je došlo na premijeri njezina novog filma "The Mother" u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

I dok se svi pitaju što se među njima događa i koji je razlog takvog ponašanja, strani mediji prenose kako Ben navodno postaje umoran od Jenniferinih zahtjeva. Par, koji se vjenčao prošlog ljeta, u braku je manje od godinu dana, ali čini se da stvari među njima ne stoje najbolje.

Tome možda najbolje svjedoče fotografije s premijere u Los Angelesu, gdje su vodili napetu raspravu, tijekom koje je Ben izgledao ljutito i uzrujano, baš kao i Jennifer.

O svemu se oglasio njima blizak izvor koji tvrdi da Ben postaje umoran od zahtjeva svoje supruge koja se ponaša kao diva i želi da sve bude savršeno dok u međuvremenu traže svoj obiteljski dom iz snova i to već neko vrijeme, prenosi The Sun.

Uz to se navodi i kako Ben navodno preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer više usredotočena na posao.

"Ovo će nedvojbeno stvoriti napetost dok se Jen priprema snimati "Unstoppable", koji Benova nova tvrtka Artists Equity financira i producira", izjavio je izvor koji je želio ostati anoniman.

Jennifer i Ben vjenčali su se na intimnom vjenčanju u Las Vegasu 16. srpnja, no odlučili su sve ponoviti sa slavnim prijateljima nekoliko tjedana kasnije i to u Benovoj kući vrijednoj 6,7 milijuna funti u Georgiji. Ovog srpnja trebali bi obilježiti prvu godišnjicu braka, a hoće li do tada izgladiti nesuglasice i probleme, ali i konačno pronaći dom koji će im biti po mjeri, saznat ćemo uskoro.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +26 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene