Situacija je ozbiljna

Novinar koji je izazvao kraljevski skandal u Britaniji napravio je šokantan istup zbog novih optužbi: ''Kunem se svojom obitelji''

Omid Scobie Omid Scobie Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Omid Scobie Omid Scobie - 7 Omid Scobie - 6 Omid Scobie - 5 Omid Scobie - 4 Omid Scobie - 3 Omid Scobie - 2 Omid Scobie - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +19 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Galerija

Britanski novinar Omid Scobie zakleo se životima sebe i svoje obitelji da imena dvaju članova obitelji u nizozemskoj verziji knjige nije napisao.

Britanski novinar Omid Scobie poduzeo je nevjerojatan korak zaklevši se svojim životom i životom svoje obitelji u intervjuu uživo da imenovanje dvoje članova kraljevske obitelji u nizozemskoj verziji Endgamea nije podvala kako bi njegova knjiga imala više kopija.

Rekao je je da je povrijeđen tim zaključkom i odbacio ga kao teoriju zavjere ljudi koji žele vjerovati da je u dosluhu s Meghan Markle.

''To ne može biti dalje od istine!'' rekao je.

Također, odbio se ispričati za rasistički skandal koji je izbio, rekavši: ''Frustriran sam kao i svi drugi. Knjiga koju sam napisao, knjiga koju sam uredio, knjiga koju sam potpisao, nije sadržavala imena.''

No pitanja o tome je li stavio imena ostaju jer je jedan od nizozemskih prevoditelja jučer je za Daily Mail rekao: ''Imena kraljevskih članova bila su crno na bijelo. Nisam ih ja dodao.''

U razgovoru s Victorijom Derbyshire u emisiji BBC Two Newsnight, Scobie je zamoljen da objasni je li nizozemski prijevod PR trik.

Podigao je ruke, odmahnuo glavom i odgovorio: ''Kunem se na moj život, na život moje obitelji''.

''Ozbiljno je jer se osjećam povrijeđeno stvarima koje sam vidio, a koje upućuju na teoriju zavjere, da je ovo neka vrsta reklamnog trika'', dodao je.

Podsjetimo, nizozemska verzija njegove knjige ''Endgame'' povučena je iz prodaje jer je navodno u njoj slučajno otkriveno koji je član kraljevske obitelji komentirao boju kože Harryjeva i Meghanina sina Archieja.

Njihova imena u emisiji uživo otkrio je voditelj Piers Morgan uz izliku da britanska javnost mora znati, a to su Kate Middleton i kralj Charles.

''Ako Nizozemci koji ulaze u knjižaru mogu vidjeti ova imena, onda vi, Britanci također imate pravo znati'', rekao je u prilogu.

''Endgame'' sadrži informacije o kraljevskoj obitelji, a mnogi su ovog britanskog novinara osudili jer je u knjizi ''oblatio'' princa Williama i Kate Middleton.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 +25 Aleksandra Prijović - 7 Zanimljivosti Šuška se da je Aleksandra Prijović na večerašnji koncert pozvala dva legendarna pjevača gosta, evo o kome se radi!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač +16 Mišo Kovač Celebrity Pojavila se fotografija Miše Kovača iz bolnice, evo kako se drži: ''Legendo naša, brz oporavak''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene