doslovno blista!

Nives Ivanković više ne viđamo često u javnosti, a u rijetkom pojavljivanju pokazala je da s godinama izgleda samo sve bolje!

Nives Ivanković Nives Ivanković Darko Tomas/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanković - 1 Nives Ivanković - 2 Nives Ivanković - 3 Nives Ivanković i Mila Elegović Nives Ivanković Nives Ivanković - 1 Nives Ivanković - 2 Nives Ivanković - 3 In Magazin: Nives Ivanković - 1 In Magazin: Nives Ivanković - 2 +7 In Magazin: Nives Ivanković - 3 Galerija

Nives Ivanković doslovno je zablistala na dodjeli nagrade Zlatni Studio, a imala je i razlog za slavlje.

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Nives Ivanković (55) zadnjih se godina rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, no nije propustila dodjelu medijske nagrade Zlatni Studio.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović Naša najbolja televizijska novinarka! Publika je izabrala, a Zlatni Studio završio je u rukama Ivane Petrović: "Ona je sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

Prvakinja drame splitskog HNK Nives Ivanković imala je i razlog za slavlje jer je osvojila nagradu u kategoriji najbolje ženske kazališne uloge, za ulogu Kalonike u predstavi "LizistRATa", a na dodjeli je doslovno zablistala.

Nosila je zlatni kombinezon sa šljokicama u kojem je istaknula vitku figuru i dekolte, a vjerujemo kako će se mnogi naši čitatelji složiti da Nives nikad nije izgleda bolje.

Novo priznanje je proslavila u društvu kolegice Mile Elegović, s kojom je nazdravila u backstageu, a i ona je na dodjeli bila pravi mamac za poglede.

Inače, iza Nives je i uspješna godina u kojoj je dobila je niz nagrada, uključujući Zlatnu arenu u Puli za ulogu u filmu "Zbornica".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor +13 Lovro Škopljanac Celebrity Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene