kao voštana figura

Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 5 +13 Nicole Kidman, Keith Urban Galerija

Nicole Kidman privukla je pažnju na finalu US Opena svojim licem koje je izmijenila operacijama.

Glumica Nicole Kidman (56) nekoć je slovila kao jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no ni ona nažalost nije odoljela čarima estetske kirurgije.

Tako zadnjih godina svojom pojavom uglavnom šokira, jer nakon brojnih operacija više ne nalikuje na sebe.

Nicole je sada snimljena na meču Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva u finalu US Opena, koji je pratila sa suprugom Keithom Urbanom, a fotografije su obišle svijet zbog njezina lica koje nakon brojnih injekcija botoksa djeluje potpuno zaleđeno.

Glumica je već neko vrijeme na meti kritika javnosti zbog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves - 3 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 2 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 1 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 4 +24 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 5 Zanimljivosti Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića +19 Malina Grahek i Josip Šelendić Nekad i sad Ovako je izgledalo raskošno vjenčanje Hrvatice koja od 2018. godine nije viđena u javnosti, procurile fotografije koje su tad objavili svi mediji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene