Sretno zaljubljeni

Mnogi im nisu željeli dobro, a oni su dokazali da mogu: Ove godine dobili su dijete, a pjevač je supruzi čestitao i 40. rođendan

Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas - 7 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 6 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra - 6 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 2 +2 Priyanka Chopra - 1 Galerija

Nick Jonas romantično je čestitao svojoj supruzi Priyanki Chopri jubilarni 40. rođendan, njihova ljubav traje već godinama, a nedavno im je brak upotpunilo i dijete!

Pjevač i glumac Nick Jonas romantičnom je čestitkom supruzi Priyanki Chopri poželio sretan 40. rođendan.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Nick je na Instagram profilu objavio nekoliko fotografija sa suprugom Priyankom uz opis: ''Najsretniji rođendan nek' je dragulju srpnja! Počašćen sam što s tobom mogu doživjeti ovu ludu vožnju zvanu život. Volim te''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Priyanka mu je u komentaru odgovorila s ''Ljubav mog života'', a brojni pratitelji također su joj zaželjeli sve najbolje za ovaj jubilarni rođendan.

Priyanka i Nick vezu su započeli 2017. godine, a na počecima su zbog velike razlike u godinama bili predmet ruganja i ismijavanja jer su neki tvrdili da izgledaju kao majka i sin, no otkako su se prije tri godine vjenčali, čini se da im u braku cvjetaju ruže.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany, a vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, gdje je raskošna ceremonija potrajala čak tri dana.

Prošle godine, sretni par objavio je kako čekaju bebu koju će za njih roditi surogat-majka. Kćerkica se rodila početkom ove godine, ali je zbog komplikacija čak 100 dana bila u bolnici.

''Na ovaj Majčin dan ne možemo, a da se ne osvrnemo na ovih nekoliko posljednjih mjeseci i kroz sve što smo prolazili, a znamo da su se mnogi drugi također našli u našoj situaciji. Naša beba je nakon 100 dana napokon kod kuće. Sretni smo što napokon možemo provoditi vrijeme kao obitelj. Iza nas su izazovni mjeseci, a ono što smo naučili jest da je svaki trenutak u životu dragocjen. Naša beba je pravi borac'', dodala je Priyanka ispod prve fotografije s djetetom koju je podijelila na Majčin dan.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 +33 Nina Badrić u Beogradu Celebrity Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 3 +27 Nikolina Pišek Ristović Celebrity Nikolina Pišek obukla je crvenu haljinu i objavila fotografiju uz zanimljivu poruku na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene