neobičan kroj

Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 3 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 Nina Badrić u Beogradu Nina Badrić u Beogradu Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 2 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 2 +27 Nina Badrić u Beogradu - 1 Galerija

Nina Badrić nastupila je na krovu Galerije Beograd u zanosnoj crvenoj haljini i razveselila okupljenu publiku svojim hitovima.

Nina Badrić nastupila je u Beogradu na krovu Galerije Beograd, a pred publiku je izašla u dugoj uskoj crvenoj haljini s prorezom, koja je pokazala Nininu figuru, a dodatno ju je podigao veliki volan koji se pružao preko Nininih ruku.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Pjevačica je svojim hitovima zabavila okupljene gledatelje, a jednom je gostu bilo itekako zabavno jer se popeo na pozornicu te sjeo pokraj Nine i s njom zapjevao pjesmu ''Dani i godine''.

Nina je nedavno proslavila i svoj 50. rođendan, koji je s nestrpljenjem očekivala, a dugo je najavljivala kako će proslava biti poput male svadbe.

Mnogo pompe izazvala je i Ninina bijela haljina s velikim ukrasom na trupu, a Nina je za IN Magazin otkrila koje je značenje haljine koju je nosila.

''E, pa, ovo je haljina koja ima jednu posebnu priču. Ja sam si je naručila sebi za rođendan još prije četiri mjeseca, novosadski dizajner Mihano Momoza, koji je mene odavno oduševio svojim kreacijama. Onda sam ga nazvala i rekla da želim baš tu haljinu, haljinu cvijet za svoj rođendan jer mi simbolizira novi život i mora biti u bijeloj boji i to je bilo to'', otkrila je Davoru Gariću.

Na proslavi jubilarnog rođendana bili su mnogi poznati koji su njezini dobri prijatelji, a pjevačica je rekla kako je proslavom jako zadovoljna, a sada kreće u nove pobjede.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +32 Ema Kovač - 5 Zanimljivosti Prelijepa Hrvatica koja je već zaludjela Talijane sad osvaja i Hollywood, smiješi joj se uspješna karijera?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 +25 Meghan Markle - 5 Celebrity Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene