romantična šetnja

Jordan i supruga glavne zvijezde Dubrovnika, ali za izjave nisu bili raspoloženi, evo kako su proveli popodne

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jordan +0 Michael Jordan Galerija

Michael Jordan i njegova supruga Yvette Prieto posjetili su Dubrovnik, a to je ujedno i njihova posljednja postaja na našoj obali.

Legendarni košarkaš Michael Jordan posljednjih nekoliko dana uživa u ljepotama Hrvatske, a nakon što je obišao Šibenik, Skradin, Split i Hvar, stigao je i u Dubrovnik.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvijek sređena Jordanova supruga u šetnju Hvarom zaputila se golog trbuha, štandove je razgledavala u atraktivnoj kombinaciji

Dubrovnikom je košarkaš prošetao u društvu svoje supruge Yvette Prieto i osiguranja, na pažnju prolaznika se nije obazirao. Dočekao ih je i novinar Nove TV, Mario Jurič, no izjave nisu davali. Sjeo je u jedan restoran na ručak te je uživao u društvu svoje ljepše polovice. 

Prvih nekoliko dana na našoj obali Jodran je uglavnom provodio na luksuznoj jahti dok je njegova supruga uživala s društvom, no na Hvaru se ipak odlučio malo zabaviti.

Tako je u poslijepodnevnim satima uživao s prijateljima u jednom beach-baru, a navodno su se dobro raspoloženi nastavili zabavljati i na jahti, gdje ih je navečer posjetila policija i to kako bi upozorili Michaela na preglasnu glazbu nakon čega su porazgovarali s njim.

Košarkašu i njegovoj supruzi Dubrovnik je posljednja postaja na našoj obali, nakon čega će se vratiti kući. Slavni par inače Hrvatsku obilazi 95 metara dugom luksuznom jahtom O'Para, čiji se najam tjedno plaća milijun eura.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene