Opatija se puni

Evo tko je od uzvanika među prvima stigao na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete, došli su čak dva sata ranije

Carole Middleton i Michael Middleton Carole Middleton i Michael Middleton Peter Byrne/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Carole Middleton i Michael Middleton Tom Parker Bowles s obitelji Tom Parker Bowles s obitelji Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden Emmanuel i Brigitte Macron Kampiranje u Londonu zbog posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete - 5 Kampiranje u Londonu zbog posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete - 6 +19 Kampiranje u Londonu zbog posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete - 4 Galerija

Roditelji Kate Middleton, Michael i Carole Middleton, među prvima su pristigli na sprovod kraljice Elizabete, a nakon njih pojavili su se i predsjednici SAD-a i Francuske.

U Westminstersku opatiju počeli su pristizati prvi uzvanici ceremonije posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete, uključujući roditelje vojvotkinje Kate Middleton, dok su ulice preplavili deseci tisuća ožalošćenih građana.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles Zanimljivi odnosi u obitelji Evo tko su i kako izgledaju djeca Camille Parker Bowles, sin je bio nestašan u mladosti, a kći živi povučenim životom

Michael i Carole Middleton na popisu su stotinjak VIP osoba koje će prisustvovati povijesnom događanju, a ukupno će 2000 ljudi, među kojima su članovi kraljevske obitelji, svjetski vođe, političari i lica iz javnog života, ispratiti kraljicu na posljednji počinak.

Supružnici Middleton stigli su dva sata ranije na misu, a iza njih je došao Tom Parker Bowles, sin supruge kraljice Camille s obitelji.

Stigao je i američki predsjednik Joe Biden sa suprugom Jill, kao i predsjednik Francuske Emmanuel Macron sa suprugom Brigitte te naš predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom.

Većina VIP uzvanika stigla je autobusom, sastali su se kod Kraljevske bolnice Chelsea, gdje su se ukrcali u autobus za središte Londona.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker-Bowles - 1 Camilla Parker-Bowles s kćeri i sinom Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Camilla, vojvotkinja od Cornwalla +10 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Celebrity Procurili detalji o pravom licu i ulozi Camille Parker, ona je najveće tajno oružje palače?

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene