Progovorio bivši zaposlenik

Procurili detalji o pravom licu i ulozi Camille Parker, ona je najveće tajno oružje palače?

Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker-Bowles - 1 Camilla Parker-Bowles s kćeri i sinom Charles i Camilla ispred Buckinghamske palače Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 2 Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Camilla Parker Bowles i princ Charles +4 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 1 Galerija

Prema tvrdnjama Juliana Paynea, sve najvažnije odluke na dvoru donosi Camilla Parker Bowles i ona je zapravo prava šefica.

Supruga kralja Charlesa III., Camilla Parker Bowles, dočekala je svoj trenutak nakon što je proglašena kraljicom suprugom, a sada su se pojavile i tvrdnje koje ju opisuju kao pravu šeficu i da ona zapravo stoji iza svih važnih odluka koje se donose na dvoru.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 1 Jedan od najvećih proroka Evo što je Nostradamus predvidio za kralja Charlesa u 2024. godini, je li moguć ovakav scenarij?

O tome je za The Times progovorio bivši tajnik komunikacija Julian Payne u palači, a koji Camillu opisuje kao najveće tajno oružje dvora. Napomenuo je da sve odluke, uključujući i njegovo vlastito zapošljavanje, zahtijevaju odobrenje 75-godišnje Camille, kao i njezina supruga monarha, prisjećajući se kako mu je prije susreta s njom bilo rečeno da ga neće zaposliti ako ona to ne odobri.

Međutim, unatoč njezinoj ulozi u donošenju odluka, Julian je rekao kako nije htjela aktivno voditi kampanju za svoju novu titulu, već je sve prepustila vremenu i sudbini.

"Unatoč mnogim ljudima koji su tijekom godina izjavili da je 'Projekt kraljica Camilla' bio dugogodišnji cilj u kućanstvu, uvjeravam vas da nikada nije postojao nikakav veliki glavni plan za to. Mislim da je jednostavno osjećala da će se to dogoditi ako bude suđeno, ali za tu se ulogu nikada nije aktivno zalagala", izjavio je.

Tijekom emotivnog obraćanja koje je emitirano iz Buckinghamske palače novi kralj Charles rekao je da računa na pomoć svoje drage supruge Camille u vremenima promjene.

"U znak priznanja odanoj državnoj službi otkako smo sklopili brak prije 17 godina ona postaje moja kraljica supruga. Znam da će nepokolebljivo biti predana dužnosti na koju sam se toliko oslanjao", zaključio je Charles.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +25 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene