baš su ga naljutili

Kontroverznog glumca paparazzi ulovili u zapuštenom izdanju, nije bio nimalo sretan kada ih je ugledao, evo kakva je bila njegova reakcija!

Mel Gibson Mel Gibson Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 5 Mel Gibson - 1 Mel Gibson - 2 Mel Gibson - 4 Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +12 Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Galerija

Mel Gibson snimljen je u Malibuu s raščupanom kosom i zapuštenom bradom, a na paparazze je burno reagirao.

Holivudski glumac Mel Gibson (67) u posljednje se vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, no paparazzi su ga uspjeli snimiti tijekom kupovine u Malibuu, gdje inače i živi.

Pogledaj i ovo Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) A bio je seks-simbol! Bivši miljenik žena nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, iscrpljeno i umorno lice nije mogao sakriti čak ni ispod maske!

S raščupanom kosom, zapuštenom bradom i sunčanim naočalama Mela na novim fotografijama nije baš lako prepoznati, a čini se da mu je to bio i cilj jer je burno reagirao na paparazze.

Kada ih je ugledao, ljutito se okrenuo prema njima i raširio ruke te im prijetio prstom.

Uz Melovo se ime inače veže niz skandala, zbog kojih mu je s godinama pala popularnost. Mnogi mu tako ne mogu oprostiti neukusne antisemitske izjave koje su ga koštale i glumačkih angažmana, a 2010. godine isplivala je i snimka njegovih mizoginih i rasističkih komentara koje je snimila njegova tadašnja djevojka Oksana Grigorieva.

Ni na privatnom planu nisu mu cvjetale ruže i skandalima je uspio uništiti skladni brak s Robyn Denise Moore, koju je upoznao krajem 70-ih godina, dok je još bio relativno nepoznat glumac. Vjenčali su se 1980. godine u Australiji i zajedno dobili jednu kćer i šestoricu sinova, a 2006. je Robyn podnijela papire za razvod nakon što su glumca uhitili zbog vožnje u pijanom stanu u Malibuu.

Nakon razvoda Gibson je započeo vezu s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom, s kojom je 2009. dobio kćer Luciju, a razišli su se već godinu kasnije. Grigorieva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smio prići njoj niti njihovoj kćeri. Zbog optužbi su Gibsona odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

Od 2014. godine slavni je glumac u vezi s Rosalind Ross, koja je od njega mlađa čak 34 godine i koja je prije četiri godine rodila Gibsonovo deveto dijete. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili, a glumac se tada konačno malo primirio.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Universe 2023. Andrea Erjavec - 4 Miss Universe 2023. Andrea Erjavec - 6 Miss Universe 2023. Andrea Erjavec - 3 Miss Universe 2023. Andrea Erjavec - 2 +8 Miss Universe 2023. Andrea Erjavec - 1 Celebrity Odabrana je nova Miss Universe Hrvatske, pogledajte o kojoj je dami riječ, obećala je zalagati se za psihičko i fizičko zdravlje djece!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina +25 Nina Badrić, 2006. godina Nekad i sad Teško je povjerovati da su ove fotografije Nine Badrić nastale prije 17 godina, od tada se za nju promijenila samo jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene