"Danas cijela Dalmacija zna..."

Omiljeni mentor iz našeg hit-showa objavio zaljubljenu fotografiju s dugogodišnjom djevojkom, komentar Viktorije Rađe ukrao pažnju!

Marko Mrkić Marko Mrkić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i djevojka - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić +19 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 Galerija

Marko Mrkić kojeg smo gledali ove sezone kao plesnog mentora Maje Drobnjaković, podijelio je fotografiju sa svojom djevojkom.

Plesač Marko Mrkić nakon završene sezone showa "Ples sa zvijezdama" uživa u privatnim trenucima s djevojkom Anteom Franjić.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i zaljubljeni u svečanim kombinacijama, a otkrio je i povod.

Marko je nosio bež hlače i bijelu majicu s bež prugicama, a Antea je zablistala u zelenoj haljinici na bretele s bijelim detaljima.

"Cijela srednja Dalmacija zna da se danas žene Bude i Josipa!", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic)

Odmah mu se javila Viktorija Rađa pa poručila "Nije u šoldima sve", a nadovezala se i Ivana Čuljak "Moji" te dodala emotikon srca.

Naime, Viktorija je također u jednoj sezoni plesala s Markom u spomenutom showu.

Antea je Markova dugogodišnja partnerica te žive zajedno, a jednom prilikom za naš portal otkrio je i hoće li se uskoro čuti svadbena zvona i zna li kako će izgledati njihov prvi svadbeni ples. 

"Za prvi ples još uvijek ne znam hoće li biti napucan, kompleksan i pomalo pretenciozan kakav se očekuje s obzirom da plešemo oboje ili neka smirenija, intimnija varijanta. Pjesmu već imamo, tako da je prvi korak tu. Svadbena zvona i moje žuljanje koljena još nisu u vidu, pa ćemo o prvom plesu i svemu ostalom nakon što Antea pristane, držite fige", poručio je tada Marko.

Inače, na Instagram profilu prati ga preko 19 tisuća pratitelja koje svakodnevno zabavlja svojim objavama iz privatnog, ali i plesnog života.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 2 Jelena Leko Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 4 +16 Jelena Leko Celebrity Objavi sestre našeg nogometnog reprezentativca nije odoljela ni Nina Badrić: ''Ma ljepotice prekrasna''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 +26 Deniss Grgić - 3 Celebrity Prekrasna Hrvatica koju uspoređuju s holivudskom glumicom objavila fotografiju u jednoj od najprovokativnijih haljina: "Prokleto dobra"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene