Baš su zgodan par

Naš plesač pohvalio se lijepom djevojkom i najvećom podrškom, pa raznježio sve obožavatelje

Marko Mrkić i Antea Franjić Marko Mrkić i Antea Franjić Marko Mrkić/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i Antea Franjić Marko Mrkić i Antea Franjić - 1 Marko Mrkić i Antea Franjić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 +17 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Galerija

Marko Mrkić objavio je na Instagramu fotografiju sa svojom djevojkom Anteom Franjić koja mu je najveća podrška i ove sezone showa "Ples sa zvijezdama" u kojem ga gledamo kao mentora.

Plesač i plesni mentor iz hit-showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" Marko Mrkić na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa svojom djevojkom Anteom Franjić i raznježio pratitelje.

Pogledaj i ovo Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 4 ''U konačnici...'' Žena koju je Ciboci nazvao čudom neviđenim dirljivom se objavom oprostila od mentora Marka: "Malo je reći ti hvala, i ako me sad pitaš...''

"Srce, srce", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj ljubi i grli Anteu s kojom je u dugogodišnjoj sretnoj vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Mrkić (@marko.mrkic)

Antea je Markova najveća podrška i bodri ga u svakoj live emisiji u kojima on pleše sa sportašicom Majom Drobnjaković i oduševljava sve redom.

Marko nam je uoči početka prošle sezona showa otkrio i hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona.

"Lijepo nam je, volimo se, spavamo u žlici i zapravo je sve kako treba biti. Trenutno oboje nemamo vremena oprati suđe, a imamo perilicu, kamoli planirati svadbu. A kad do toga i dođe, zamislite koliko svađa će biti samo oko prvog plesa, s obzirom da se time bavimo, a svatko već sad ima 10 ideja i pjesama. A di su tu još dekoracije, i begonije iz Paragvaja", iskreno je tada rekao Marko.

Ove nedjelje će po prvi put gledatelji ući u ulogu žirija i ocjenjivati kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene