Jako su slatki

Zgodni mentor iz "Plesa sa zvijezdama" pohvalio se djevojkom, a bome i romantičnom stranom: "Otpala joj leđa, ali dobro je prošlo"

Jelena Perić Jelena Perić Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +8 Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Mrkić posvetio je na Instagramu romantičnu objavu svojoj djevojci Antei Franjić s kojom je u dugogodišnjoj vezi.

Plesač Marko Mrkić jedan je od mentora u novoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koji pratimo u programu Nove TV, a u kojem mu je plesna partnerica beauty influencerica i blogerica Jelena Perić.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i djevojka - 2 ''Pazi ovo..'' Mentor iz našeg hit-showa podijelio avanture s putovanja po Europi: "Ako Irci nešto znaju, to je u sve staviti alkohol''

Marko i Jelena oduševili su sve već u prvoj emisiji, a njihov nastup u studiju nije propustila ni Markova dugogodišnja djevojka Antea Franjić kojoj je na Instagramu posvetio i romantičnu objavu.

"Prošle sezone je bila na svih 12 emisija. Otpala joj leđa, ali dobro je prošlo. Mi smo jučer ubili ples, nju bole leđa. Slučajnost? Volim te!", napisao je Marko uz njihovu preslatku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic)

"Divni", "Marko, ova partnerica vam je top", "Preslatki", "Svaka čast, nije lako publici", "Čudo ste", poručili su im Markovi pratitelji.

Marko je u dugogodišnjoj vezi, a uoči početka showa je za DNEVNIK.hr otkrio i hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona.

"Lijepo nam je, volimo se, spavamo u žlici i zapravo je sve kako treba biti. Trenutno oboje nemamo vremena oprati suđe, a imamo perilicu, kamoli planirati svadbu. A kad do toga i dođe, zamislite koliko svađa će biti samo oko prvog plesa, s obzirom da se time bavimo, a svatko već sad ima 10 ideja i pjesama. A di su tu još dekoracije, i begonije iz Paragvaja", iskreno je rekao Marko.

Marko se u showu "Ples sa zvijezdama" već natjecao i to s Viktorijom Rađom s kojom je završio na drugom mjestu, a tada je i zabavljao javnost odnosom sa suprugom svoje plesne partnerice, Dinom Rađom s kojim je postao jako dobar prijatelj.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Chuck Norris, glasine o vlastitoj smrti ušutkavao je već nekoliko puta, a ovih se dana rijetko gdje pojavljuje!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Grubnić - 3 In Magazin: Marko Grubnić - 2 In Magazin: Marko Grubnić - 1 +0 In Magazin: Marko Grubnić - 4 Celebrity Grubnić objavio fotku sa zgodnom mamom, u mini-haljini pokazala je vitke noge i mladoliko lice i u sedmom desetljeću!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene