Obožavateljice u šoku

Miljenik mlađahnih Hrvatica obrijao glavu i podijelio mišljenja, no cilj je plemenit

Marko Kutlić (Foto: Instagram) Marko Kutlić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Nela (Foto: Marko Vojvodić) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) +0 Marko Kutlić (Foto: PR) Galerija

Marko je prije nekoliko sati na Instagramu iznenadio obožavatelje novom frizurom koja je neke oduševila, a neke razočarala.

23-godišnji Marko Kutlić najpoznatiji je kao bivši pjevač benda "Pravila igre", ali i kao miljenik domaćih dama.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić i Antonela Đinđić Susret bivših Domaći pjevač i pjevačica pojavili se na istom događaju četiri mjeseca nakon iznenadnog prekida

Ipak, mladi glazbenik izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom, s kojom se vjenčao u studenom 2016. godine, a rastao nakon svega godinu i pol dana. Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, sinove Petra i Pavla.

Krajem ožujka, mladi glazbenik ipak je priznao kako je ponovno sretno zaljubljen i to u kolegicu Antonelu Đinđić s kojom je snimio i duet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

A malo po malo, poslovna se suradnja pretvorila u ljubav koja traje i dalje, na žalost brojnih Hrvatica kojima je Marko postao pravi miljenik.

A Marko je prije nekoliko sati na Instagramu iznenadio obožavatelje novom frizurom koja je neke oduševila, a neke razočarala, no to je najmanje bitno jer je imala plemenit cilj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godišnje u Hrvatskoj oboli između 150 i 180 djece od malignih bolesti.🎗 Ja znam da ne mogu vratiti ili kupiti nečije zdravlje, ali suosjećam sa svima. Ne žalim vas, suosjećam i želim podjeliti s vama vašu patnju. Svoju kosu, svoj ukras dajem vama na dar. Moj obrijana glava poklon je mojoj dragoj prijateljici Elmi Tomić @elmatomic i svim ostalima koji su pogođeni teškim bolestima. U mojim ste molitvama!🙏🏻 Volim vas sve!💙 ———•———•———•———•———•——— #elmosvijet #myelmo #fuckyoucancer #cancerfighter #childhoodcancerawareness #loveyouall #sirimoljubav

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

"Godišnje u Hrvatskoj oboli između 150 i 180 djece od malignih bolesti. Ja znam da ne mogu vratiti ili kupiti nečije zdravlje, ali suosjećam sa svima. Ne žalim vas, suosjećam i želim podijeliti s vama vašu patnju. Svoju kosu, svoj ukras dajem vama na dar. Moj obrijana glava poklon je mojoj dragoj prijateljici i svim ostalima koji su pogođeni teškim bolestima. U mojim ste molitvama! Volim vas sve", napisao je Marko pored nekoliko podijeljenih fotografija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Amanda Pacheco (Foto: Instagram) +6 Amanda Pacheco (Foto: Instagram) Celebrity Bili su zgodni, uspješni i ludo zaljubljeni, a onda je sve uništila njezina ovisnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene