"Hvala, lijepi Mario!"

Voditelj Survivora javio se iz Dominikanske Republike i pokazao svoju romantičnu stranu: "Kada ti je žena u srcu..."

Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić Mario Mlinarić - 19 Mario Mlinarić - 15 Mario Mlinarić - 16 Mario Mlinarić - 14 Mario Mlinarić - 13 Mario Mlinarić - 12 Mario Mlinarić - 10 Mario Mlinarić - 11 Mario Mlinarić - 8 +15 Mario Mlinarić - 7 Galerija

Mario Mlinarić čestitao je Dan žena preko svojeg profila na Instagramu i razveselio pripadnice nježnijeg spola.

Kondicijski trener i magistar kineziologije te voditelj reality showa "Survivor" Mario Mlinarić iskoristio je priliku da čestita Dan žena na društvenim mrežama, gdje je objavio dirljivu i romantičnu čestitku.

Pogledaj i ovo Survivor - 2 što će biti dalje? Iza Plavog tima još jedan loš tjedan, po peti put izgubili totem plemenskog vijeća!

"Kada ti je žena u srcu, svaki dan je njezin dan. Sretan Dan ženama, svim nevjerojatnim ženama! Blistajte danas kao i uvijek", napisao je Mario uz objavu na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Mlinarić (@mariomlinaric)

"Hvala ti, lijepi Mario", napisala mu je jedna od pratiteljica, a dobio je i niz emotikona crvenih srca.

Mario je i ove sezone ponosni voditelj reality showa Nove TV koji se vratio na male ekrane, zbog čega nije krio uzbuđenje.

"Survivor je jedan najuspješnijih i najgledanijih televizijskih formata u svijetu te dobitnik brojnih nagrada, a standardi i kriteriji produkcije na najvišem su nivou. Naravno da sam sretan i ponosan što je voditeljska funkcija u Dominikanskoj Republici dodijeljena upravo meni i potrudit ću se opravdati to povjerenje", kazao nam je Mario

"Tematika showa vrlo je usko povezana s mojim načinom života, hobijima, sportom, prirodom. Postoji velika poveznica i s mojim trenerskim poslom, gdje psihička i fizička izdržljivost igra krucijalnu ulogu za uspjeh sportaša, no ovaj put u borbi i s ciljem za preživljavanje. Raduju me svi timski i individualni izazovi natjecatelja i sve nepredvidive i uzbudljive situacije koje nas očekuju u Survivoru", ističe.

Zbog uloge voditelja u Survivoru morat će neko vrijeme biti odvojen obitelji i ne krije da će mu to će mu teško pasti, no nešto ga ipak tješi.

"Na svu sreću, živimo u doba moderne tehnologije, tako da ću svakodnevno moći biti uključen u sve obiteljske, sportske, školske, privatne i poslovne situacije. Svjestan sam da videopoziv ne može zamijeniti mnoge neprocjenjive trenutke, no ovo je dio posla, koji sam uz podršku svoje obitelji spreman prihvatiti", govori.

Mario je nam je otkrio i kako inače provodi slobodno vrijeme sa suprugom i djecom. Je li uvijek aktivno ili se i vi nekad opustite uz televizor i grickalice?

"Kod nas je uvijek aktivno. Volimo provoditi vrijeme u prirodi, putovati i baviti se sportom. Dobar obiteljski film uz grickalice svih oblika (zdravih i manje zdravih) vikendima je neizostavan", ispričao nam je Mario, koji je već puno puta isticao da njegova djeca od malih nogu pokazuju interes za sportom, pa je za kraj dao i nekoliko savjeta drugim roditeljima.

"Dijete treba upoznati sa sportom i zdravim načinom života, a ono će već samo odlučiti i pokazati za koji sport ima najviše afiniteta i interesa. Bitno je biti podrška djetetu, ne forsirati ništa, ali odabrati stručnog i kvalitetnog trenera koji će pozitivno utjecati i dodatno motivirati dijete", poručuje Mlinarić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić Ivana Lovrić - 1 Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić i Boris Đurđević +24 Ivana Lovrić - 2 Celebrity Atraktivna pjevačica Colonije u pripijenoj haljinici s hrabrim prorezom istaknula je baš sve atribute!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene