Prava uživancija!

Šuput pokazala kako izgleda njezina savršena nedjelja, a neodoljivi Bloom i rezani badić opet su sve u što se gledalo!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 1 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 2 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 1 +20 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput pozirala je u zagrljaju supruga Nenada Tatarinova, a u kadar je uletio i njihov neodoljivi sinčić Bloom, koji im je ''upropastio'' fotografiranje.

Naša pjevačica Maja Šuput uživala je u slobodnom danu te je otputovala u Ičiće kako bi uz bazen i sunce uživala sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Za svoj profil na Instagramu Maja je pozirala sa suprugom Nenadom u njegovu zagrljaju dok su u kupaćim kostimima sjedili na terasi, a odjednom im je u kadar uletio i mali sinčić Bloom. Mališan im je tako ''upropastio'' fotografiranje te se ispred kamere okretao i gledao što se događa, dok su se Maja i Nenad smiješili na kauču iza njega.

''Savršena nedjelja'', napisala je Maja uz jednu od fotografija na svom profilu na kojoj Maja i Nenad poziraju zagrljeni, a Bloom ispred kamere gleda u svoje roditelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja i Nenad Blooma su dobili u ožujku 2021. godine nakon što su se vjenčali 2019. godine. U intervjuu za IN magazin Nenad je nedavno otkrio i kakva je Maja osoba i kako je biti u braku s jednom od naših najpopularnijih pjevačica.

''Lijepa osoba, ona je jedna onako sjajna, otvorena osoba. Svojom energijom, radošću, toplinom te privuče. Njezina energija je ta koja je specifična i otvorenost je ta koja te privuče. Sve u svemu, u jednom malom pakiranju jedno čudo, eksplozija emocija. Zato se ja osjećam uvijek uz nju jako dobro'', kaže.

Sve to potvrđuju i njihove česte objave na društvenim mrežama, a može se reći da obitelj Tatarinov itekako zna uživati kada uzme vrijeme za sebe.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Ivić - 3 Antonia Ivić - 4 Antonia Ivić - 7 Antonia Ivić - 8 +15 Antonia Ivić - 12 Celebrity Pobjednica Survivora otkrila nam je na što će potrošiti osvojenu nagradu, a zbog nečega je posebno sretna: "Nevena i ja pokazale smo da su u Hrvatskoj žene jače!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Ivić - 3 Antonia Ivić - 4 Antonia Ivić - 7 Antonia Ivić - 8 +15 Antonia Ivić - 12 Celebrity Pobjednica Survivora otkrila nam je na što će potrošiti osvojenu nagradu, a zbog nečega je posebno sretna: "Nevena i ja pokazale smo da su u Hrvatskoj žene jače!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene