"Majo, tko posprema?"

Pogledajte kako to izgleda kada se Nenad i Bloom igraju, kaos u stanu nikome nije promaknuo!

Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 +19 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu video u kojem se ona i Nenad Tatarinov igraju s Bloomom kod kuće, a koji je dobro nasmijao njezine pratitelje.

Maja Šuput je na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako to izgleda kada se Nenad i Bloom igraju u njihovu stanu, pa oduševila svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Ono kad se doslovno ubijaš od igranja", napisala je Maja uz snimku na kojoj Nenad vozi Bloomov romobil i na kraju se zaleti u hrpu razbacanih igračaka kojima su se dečki zabavljali,  a umalo je i pao.

"Nenad!", uzviknula je Maja na kraju i sama prasnula u smijeh.  

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Lijepo se tako igrati i uživati s djetetom", "Tko nije bos stao na lego kockicu, ne zna što je bol", "Kakav kaos kod vas doma", "A Bloom u stilu "ajde opet", "Pitanje... Tko je ovdje dijete", "Bravo za tatu", "Majo, tko posprema igračke", "Ljudi, super ste", "Prejako", "Super mama i tata, maleni uživa", "Ovo i mene boli", komentirali su njezini obožavatelji.

Maja Šuput je ponosna na svaki korak svog Blooma, a nedavno je na podijelila i veliku novost iz njegova života, a nisu izostale ni preslatke fotografije koje su sve rastopile.

"Ne, ne, ne idemo opet na put iako vidim da naš putnik od jutra nosi svoj mali kofer, ne znajući da zapravo nosi svoju novu kahlicu. Da da, ovaj preslatki pingvin, naša je nada za odvikavanje s pelena i korak u život odraslih. Btw savjeti dobrodošli jer nemam pojma kako se to radi", napisala je Maja uz objavu.

A u komentarima su se brzo nanizale brojne poruke sa savjetima.

"Vrlo jednostavno; skineš pelenu i ne vraćaš je više nikad. Strpljen-spašen, potraje nekada i tjednima", "Nema savjeta, bez forsiranja. Pratiti dijete", "Mi smo ga odvikli tako što mu je baka rekla da će dobiti novce ako se pokaka i popiški u wc i tako je krenulo. Kad je obavio nuždu morali smo ići po novce", dio je preporuka koje je dobila.

Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnii su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +27 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pozirala u bikiniju, fanovima je teško odlučiti u koji dio njezina tijela da prvo gledaju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene