''Prvi put na..."

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom svojeg sinčića Blooma, vidi se da je baš uživao!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 +21 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Galerija

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom koje je njezin sinčić Bloom doživio prvi put, a to je bila vožnja žičarom, evo kakve su bile reakcije.

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom koje je Bloom doživio prvi put, a fotografije s predivnim pogledom podijelila je na svom Instagramu. Naime, njezin sinčić prvi se put vozio sljemenskom žičarom, a sretna Maja podijelila je nekoliko fotografija nje, Blooma i Nenada, kojima je ovo iskustvo bilo nezaboravno.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

''Prvi put na žičari!'' napisala je Maja u opisu fotografija na kojima im Bloom sjedi u krilu i smiješi se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Već tradicionalno, njezini pratitelji u komentarima su nastavili komentirali Bloomov preslatki izgled te njihovo obiteljsko zajedništvo u kojem zaista uživaju.

"Kako ste preslatka obitelj", "Predivni ste, Bloom je neodoljiv", "Slatko malo čudo, volimo te", neki su od brojnih komentara.

Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnici su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka te Nenadov 40. rođendan.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Emotivni Marco Cuccurin - 6 +30 Emotivni Marco Cuccurin - 4 Celebrity Marco Cuccurin odrastao je u neimaštini, pretrpio je težak gubitak, a cijeli život nosio se i s predrasudama: "Teško je u Hrvatskoj biti različit!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene