''Dječače moj...''

Lejla Filipović podijelila je fotografiju sa starijim sinom na poseban dan, a lijepim željama pridružio se i Tarik, koji je mladića prihvatio kao svog!

Lejla Filipović i Tarik Filipović Lejla Filipović i Tarik Filipović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović i sin Dino Lejla Filipović i Tarik Filipović Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 5 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama +21 Lejla Filipović s mamom i sestrama Galerija

Lejla Filipović čestitala je svom sinu Dini Filipoviću veliki 20. rođendan uz zajedničku fotografiju, a evo što mu je sve poželjela.

Naša bivša misica Lejla Filipović čestitala je svom sinu Dini veliki 20. rođendan. Ponosna mama sreću nije skrivala, a s pratiteljima je podijelila njihovu zajedničku fotografiju iz Istanbula na kojoj Lejla Dinu drži ispod ruke dok nasmiješeni poziraju za kameru.

U opisu fotografije, Lejla mu je uputila svoje najljepše želje.

''Sretan 20. rođendan sunce mamino. Budi zdrav, veseo i neka mi te samo sreća prati. Uvijek sam tu za tebe kao najveća podrška, oslonac…ljubav bezgranična'', stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

A fotografiju Dine podijelio je Tarik Filipović koji se pridružio veselim željama i utješio ga važnom rečenicom.

''Sretan 20. mom velikom dečku… I neka svaka sljedeća bude sve ljepša, sadržajnija, zdravija… Neka se želje ispunjavaju jedna za drugom… I ne brini, svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan… Voli te tata'', napisao je Tarik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Čestitkama i lijepim željama svi su se u komentarima pridružili, a mnogi su komentirali i kako ne mogu vjerovati da sin slavi već 20. rođendan dok njegova mama izgleda kao djevojka.

'’20.? A mama k'o curica! Sretan rođendan!'' napisala je jedna pratiteljica.

Inače, Dino nije Tarikov biološki sin već ga je naš glumac i voditelj prihvatio kao svojeg, a njegov pravi otac je Lejlin bivši partner Dado Majoli. Tarik i Lejla zajedno imaju sina Armana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 12 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 8 +18 Tatjana Jurić - 7 Celebrity Tatjanu Jurić dugo nismo vidjeli u ovako seksi izdanju, a nečemu se nitko ne može načuditi: "Kao nova!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene