Predivna bila i ostala!

Naša misica iz zlatnog doba ponosno istaknula isklesani trbuh, a ni dekolte nije mogao proći nezamijećeno!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović +19 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Galerija

Lejla Filipović u novom nizu fotografija na Instagramu otkrila je kako se nalazi u Istanbulu te pokazala kako uživa.

Supruga voditelja Tarika Filipovića, Lejla pozirala je s pogledom na Bospor u ležernoj sivoj kombinaciji koja je istaknula sve potrebne atribute.

Naime, nosila je sivi crop top i suknju od pamučnog materijala, a do izražaja je posebno dolazio njezin isklesani trbuh te bujne grudi koje se nisu mogle sakriti zbog dubine dekoltea.

Siva šilterica, sunčane naočale te ljubičaste tenisice sjajno su se uklopile u spomenuti outfit.

"Istanbul" te emotikon srca dodala je Lejla u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Ljepotica naša", "Predivna Lejla", "Ljepotice", "Prekrasna si", "Ma divnas", "Top", samo su neki od komentara.

Što kažete na Lejlin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Lejla u zadnje vrijeme često putuje sa suprugom Tarikom, a nedavno su posjetili London.

Inače, titulu Miss Hrvatske ponijela je 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, no pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Tada se prezivala Šehović, a 2007. godine udala se za glumca Tarika Filipovića i uzela njegove prezime. Par je i danas u sretnom braku i zajedno su dobili sna Armana, dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojeg.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +18 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 +19 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Celebrity Ella Dvornik nakon dugo vremena u društvu supruga Charlesa, je li ovim potezom okončala glasine koje kruže?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene