"čuda se događaju"

Krešo Beljak podijelio fotku s lijepom suprugom Nikolinom koju rijetko pokazuje, a za to je imao i dirljiv razlog!

Krešo Beljak Krešo Beljak Krešo Beljak/Facebook 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 1 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 4 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 3 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 2 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 5 Krešo Beljak i Miss Zagreba Tara Begedin Krešo Beljak i Miss Zagreba Tara Begedin Krešo Beljak - 2 Krešo Beljak - 1 +7 Krešo Beljak - 5 Galerija

Krešo Beljak objavio je na svom facebook profilu fotografiju sa suprugom Nikolinom Herceg Beljak koju inače rijetko pokazuje.

Naš saborski zastupnik i predsjednik HSS-a Krešo Beljak na svom je profilu na facebooku objavio fotografiju na kojoj nasmiješno pozira sa suprugom Nikolinom Herceg Beljak, a za to je imao i jako lijep razlog.

"Srebrni pir poznanstva. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja, pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpiti četvrt stoljeća, ali čuda se događaju", napisao je Krešo uz fotografiju na kojoj pozira s lijepom suprugom, koju inače rijetko pokazuje.

"Bravo.. Ja sam još daleko od tih 25. Tko zna hoće li i mene moja bolja polovica istrpit za ovakvu fotku. Ljubav pobjeđuje sve", "Sretno i dalje", "Respektabilan broj. Čestitam od srca.Nastavite tako i dalje u susret budućnosti, koja je pred Vama, kontra svih bura i nevera, koje će Vas možda zadesiti na Vašem zajedničkom životnom putu", "Iskrene čestitke od srca vam želim i još puno lijepih godina zajedno u ljubavi i sreći", "Čestitam!!! Trpite se i dalje", samo su neke od lijepih želja koje je dobio od dirnutih prijatelja i pratitelja.

Krešo se nedavno pohvalio i fotografijom s novoizabranom Miss Zagreba, 17-godišnjom Tarom Begedin, na koju je zbog jedne stvari bio posebno ponosan.

"Samoborka Tara Begedin pobjednica je izbora za Miss grada Zagreba za Miss Hrvatske 2023., u organizaciji direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta!!! Čestitke Tari u ime svih Samoborki i Samoboraca, njenoj obitelji i prijateljima koji su je večeras došli podržati, a ja sam posebno ponosan što sam kao gost sasvim slučajno, zahvaljujući pozivu direktorice natjecanja i moje prijateljice Ive Kontek, nazočio Tarinoj pobjedi", napisao je Beljak, koji je bivši gradonačelnik grada Samobora.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 6 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka se pohvalila obiteljskim imanjem u Istri, no svi komentiraju samo nju: "Ajme...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić +19 Natalija Prica i Milan Bandić Celebrity Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene