Kakva ekipa!

Predsjednici na okupu: Kolinda snimala selfije, Milanović i Mesić šaputali, a najveća zvijezda bio je Josipović

Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Sanjin Strukić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Kolinda Grabar-Kitarović, Stjepan Mesić Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Stjepan Mesić, Ivo Josipović Kolinda Grabar-Kitarović, Ivo Josipović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 4 +9 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 5 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić sjedili su zajedno na praizvedbi opere "Lennon", čiji je autor Ivo Josipović.

U zagrebačkom HNK-u održana je praizvedba prve opere u skladateljskoj karijeri bivšeg predsjednika Hrvatske Ive Josipovića naziva "Lennon".

Pogledaj i ovo Zoran Milanović, 2007. godina drugi čovjek Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

Tim su se povodom na istom mjestu okupili svi hrvatski predsjednici.

Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić sjedili su jedno pored drugog u VIP loži, a nedaleko od njih sjedio je i Josipović, koji ih je prije toga sve lijepo dočekao ispred kazališta, kao pravi domaćin.

Mesić je sjedio između Milanovića i Kolinde, i izgledao je kao da se trudi podjednako razgovarati s oboje, a Milanović je u nekoliko navrata uhvaćen kako mu šapuće na uho, dok je Kolinda snimala selfije.

Aktualnom predsjedniku pridružila se i prva dama Sanja Musić Milanović, koja je privlačila poglede u elegantnom izdanju.

Elegancijom je i ovaj put oduševila i bivša predsjednica, a nosila je crnu haljinu koju je upotpunila bisernom ogrlicom. Nakon opere oglasila se i na svojem Facebooku, gdje je čestitala Josipoviću.

"Čestitke trećem predsjedniku Hrvatske na premijeri njegove opere 'Lennon'. Glavna poruka 'dajmo miru šansu' posebno odjekuje u ovim vremenima", napisala je Kolinda, a njezine je pratitelje oduševila podrška među bivšim predsjednicima. 

  1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 11 Adriana Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 1 +13 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Celebrity Trudna supruga našeg nogometaša skinula se u donje rublje i pokazala poveći trbuh: "Očaravajuća!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene