ne mogu joj se nadiviti

Kolindi Grabar-Kitarović obožavatelji pišu hvalospjeve ispod novih fotografija: "Jako, jako lijepa i posebna!"

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Biljana Blivajs/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Dublina i fotografijama oduševila obožavatelje.

Nakon što se doznalo da je Kolinda Grabar-Kitarović dobila novi posao, bivša predsjednica otputovala je u Dublin gdje je sudjelovala na panelu u sklopu Bloombergove konferencije Gateway Europe.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

 Kolinda se iz Irske javila na svojim profilima na Instagramu i Facebooku gdje je objavila nekoliko fotografija s konferencija, a obožavatelji ni ovaj put nisu štedjeli na komplimentima na račun njezina izgleda.

"Jako, jako lijepa i posebna", "Naša dika i ponos", "Prelijepa", "Princeza", "Uvijek lijepa", neke su od brojnih pohvala koje je Kolinda dobila. Bivša predsjednica na konferenciji je nosila bijelu bluzu i elegantno crno odijelo sa strukiranim sakoom i uskim hlačama, u kojem je istaknula vitku figuru.

Inače, Kolinda se od jeseni ponovno vraća na fakultet, ali u ulozi predavačice na novom studiju koji pokreće Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s Sapir Accademic College iz Izraela.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene