opušteno izdanje

Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović Marija Vučković i Kolinda Grabar Kitarovic +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar Kitarović nakon Kornata posjetila je Lopud gdje je svojim dolaskom u jedan restoran obradovala osoblje koje je objavilo fotografiju s njom.

Bivša predjsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović uživa na ljetnom odmoru po hrvatskoj obali. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Nakon obilaska Kornata, odlučila se otići na Lopud gdje je dolaskom u jedan restoran posebno razveselila osobolje. 

Na Instagram profilu lokala objavljena je zajednička fotografija osoblja i Kolinde, a ispod u opisu je stajalo:

"Bila nam je velika čast ugostiti bivšu predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović, hvala Vam i radujemo se ponovnom susretu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restaurant Dubrovnik, Lopud (@restaurantdubrovnik_lopud)

Za tu prigodu odabrla je bež kratke hlačice i bež majicu s kragnom, a vjerni fanovi su u komentarima ispod fotografije pisali:

"Kakve noge", "Koja lipa Kolinda", "Lijepe noge", "Prekrasna naša Kolinda".

Nedavno je objavila i fotku s broda na kojoj je pozirala u polo majici i maskiranim hlačama te također izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija od svojih pratitelja. 

Kolinda je bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +16 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene