ne mogu joj se nadiviti

Kolindi Grabar-Kitarović obožavatelji pišu hvalospjeve ispod novih fotografija: "Jako, jako lijepa i posebna!"

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Biljana Blivajs/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Dublina i fotografijama oduševila obožavatelje.

Nakon što se doznalo da je Kolinda Grabar-Kitarović dobila novi posao, bivša predsjednica otputovala je u Dublin gdje je sudjelovala na panelu u sklopu Bloombergove konferencije Gateway Europe.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

 Kolinda se iz Irske javila na svojim profilima na Instagramu i Facebooku gdje je objavila nekoliko fotografija s konferencija, a obožavatelji ni ovaj put nisu štedjeli na komplimentima na račun njezina izgleda.

"Jako, jako lijepa i posebna", "Naša dika i ponos", "Prelijepa", "Princeza", "Uvijek lijepa", neke su od brojnih pohvala koje je Kolinda dobila. Bivša predsjednica na konferenciji je nosila bijelu bluzu i elegantno crno odijelo sa strukiranim sakoom i uskim hlačama, u kojem je istaknula vitku figuru.

Inače, Kolinda se od jeseni ponovno vraća na fakultet, ali u ulozi predavačice na novom studiju koji pokreće Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s Sapir Accademic College iz Izraela.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene