Kakva transformacija!

Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian ne liči na sebe iz nekih prošlih dana.

Jesen je u punom zamahu za reality zvijezdu i članicu klana Kardashian-Jenner, 35-godišnju Khloe Kardashian, koja je zablistala u bojama tog godišnjeg doba i pokazala svima da nikad nije izgledala niti se osjećala bolje.

Pogledaj i ovo showbuzz Dokazi su tu Najpoznatija seks bomba ipak je imala estetske zahvate: Evo i koje!

Khloe se u mini haljini bordo boje otputila na ručak u jedan od meksičkih restorana u Los Angelesu i pokazala isklesanu figuru kojom se dosad nije mogla pohvaliti. Inače, svojim imidžem u posljednje vrijeme zaokuplja pažnju javnosti, naročito promjenama na licu koje su sve vidljivije pa su njezini obožavatelji uvjereni da se slavna plavuša podvrgnula estetskim zahvatima. Neki su pokazali i zabrinutost pa su je na društvenim mrežama zamolili da stane na vrijeme dok nije pretjerala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

No ona se na komentare uopće ne obazire, uživa u svom novom imidžu i živi život punim plućima. Nekada je nosila nadimak "ružnog pačeta" obitelji Kardashian-Jenner, no nakon razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma odlučila je poraditi na fizičkom izgledu i to se, čini se, isplatilo. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene