što će napraviti?

Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

Amber Heard Amber Heard Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard Amber Heard - 3 Amber Heard - 2 Amber Heard - 3 Amber Heard - 1 Amber Heard i Johnny Depp Johnny Depp i Amber Heard Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) +8 Amber Heard (Foto: Profimedia) Galerija

Amber Heard treba isplatiti Johnnyju Deppu 15 milijuna dolara odštete jer je sud odlučio da ga je oklevetala, a glumica je tijekom svjedočenje otkrila da nema novca.

Sud u Virginiji odlučio je u srijedu da je glumica Amber Heard oklevetala svojeg bivšeg supruga Johnnyja Deppa zbog čega mu je dužna na ime odštete platiti 15 milijuna dolara, dok on njoj treba platiti dva milijuna jer je sud uvažio i neke elemente njezine protutužbe.

Pogledaj i ovo Johnny Depp dobio milijunsku odštetu Pobjeda je njegova! Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard!

Ono što se sada mnogi pitaju je kako će Heard platiti Deppu, s obzirom na to da se na sudu požalila kako nije mogla donirati 7 milijuna dolara u humanitarne svrhe nakon njihova razvoda 2017. jer ju je bivši suprug tužio za 50 milijuna dolara.

"Još namjeravam ispuniti ono što sam obećala", kazala je Amber o novcu koji je obećala donirati udruzi American Civil Liberties Union. "Voljela bih da me prestane tužiti pa ću moći", rekla je na sudu.

Daily Mail piše kako postoji šansa da izbjegne plaćanje odštete ako podnese i dobije žalbu protiv presude, a to bi značilo i nastavak sudske drame bivših supružnika.

U slučaju da ne bude u stanju ispuniti obavezu plaćanja, sud može zaplijeniti dio njezine zarade, ako se utvrdi da Heard ima dovoljnu mogućnost zarade.

Zasad jedini poznati angažman glumice je u filmu "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo" koji bi trebao izaći 2023. no Deppovi fanovi masovno potpisuju peticiju da se Amber izbaci iz filma, pa je i to moguće.

"Slomljena sam činjenicom da brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suoči s daleko većom moći, utjecajem i nadmoćnošću mog bivšeg muža", rekla je Amber odmah nakon što je pročitana presuda.

"Dodatno sam razočarana zbog onoga što ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje. To stavlja pod znak pitanja ideju da nasilje prema ženama treba biti ozbiljno shvaćeno", rekla je.

Depp (58), zvijezda "Pirata s Kariba", tužio je Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala "javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje".

Heard (36) je uložila protutužbu za 100 milijuna, rekavši da ju je Depp okaljao kada je njegov odvjetnik njezine optužbe nazvao "prevarom".

Depp je nijekao da je udario Heard ili bilo koju drugu ženu i tvrdio da je ona ta koja je bila nasilna u njihovom odnosu.

Sud je presudio i u korist Heard u nekim dijelovima njezine protutužbe protiv Deppa zaključivši da je i on oklevetao bivšu suprugu, te joj je dodijelio odštetu od 2 milijuna dolara.

Tijekom šestotjednog suđenja javnost je mogla pratiti detaljna svjedočenja i dobiti uvid u eksplicitne dokaze o turbulentnom odnosu holivudskog para.

Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. Razvod je okončan oko dvije godine kasnije.

U središtu pravnog procesa bio je tekst iz prosinca 2018. koji je napisala Heard za Washington Post u kojem je govorila o obiteljskom nasilju.

U članku se nije navodilo ime Johnnyja Deppa ali njegovi su odvjetnici rekli da je bilo jasno da se Heard referirala na njega.

Tijekom šest tjedana svjedočenja, odvjetnici su kazali da je ona govorila istinu i da joj pravo daje prvi amandman američkog Ustava koji se tiče slobode govora.

Porota je mogla čuti snimke njihovih svađa i pogledati fotografije Deppovog okrvavljenog prsta. Do toga je došlo, kazao je glumac, kada je Heard na njega bacila bocu votke 2015.

Ona je to nijekala i rekla da se samo branila od njegovog seksualnog napada.

Nekoć jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Depp je rekao da su ga tužbe bivše supruge koštale "svega". Novi "Pirati" su na čekanju, a Depp je zamijenjen u franšizi "Fantastične zvijeri".

Depp je prije manje od dvije godine izgubio spor protiv Suna, britanskog tabloida koji je za njega rekao da "mlati suprugu". Sudac londonskog Visokog suda presudio je da je on u više navrata napao Heard.

Depp je istaknuo da ga je presuda vratila u život.

"Nakon šest godina, sud me vratio u život. Doista sam dirnut", rekao je u objavi na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''  

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +1 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Kći Ene Begović u javnosti nakon dugo vremena kao podrška poznatoj teti, što je starija, to je sve sličnija pokojnoj mami

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene