Sve je u redu

Nakon bombastične objave o razvodu, holivudski par jednom fotografijom demantirao sve ružne glasine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julianne Hough i Brooks Laich u braku su tek 2,5 godine, a jednom su fotografijom demantirali glasine o razvodu.

Prije nekoliko dana počelo se šuškati kako je holivudski par Julianne Hough i Brooks Laich pred razvodom.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Opet sretni Predali su papire za razvod, pa dobili treće dijete, a sad su se poslije 5 godina skupa pojavili na crvenom tepihu

Riječ je o glumici i plesačici te hokešaju koji su u vezi od 2014. godine, u braku svega 2,5 godine, a američki mediji raspisali su se o tome kako ga već mjesecima pokušavaju spasiti no kako im to ne uspijeva.

"Trenutno su razdvojeni i ne žele s javnosti dijeliti vijesti o tome što se događa među njima. Puno je ljubavi i emocija ovdje te je to vrlo osobno", otkrio je nepoznati izvor blizak paru za E! News.

U međuvremenu glumica je viđena bez vjenčanog prstena na ruci, dok je on na Instagramu objavio poduži status u kojem je najavio "velike promjene i novi početak u 2020. godini", što su novinari protumačili kao potvrdu razvoda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

No, ubrzo je stigla potvrda kako je među parom sve u najboljem redu te ako su i imali kakvu krizu, prebrodili su ju. Naime, plavokosa glumica nedavno je supruga dočekala u zračnoj luci u Los Angelesu u kojoj nisu skidali velike osmijehe s lica te se nisu prestajali grliti.

Hokejaš je bio u posjetu obitelji u Phoenixu, a zanimljivo, ni prilikom dočeka glumica na ruci nije imala vjenčani prsten, dok je on imao.

Ipak, bitnije je kako se duo i dalje ludo voli.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ William, princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity Princ William ogorčen je ponašanjem svog brata: "Cijeli život sam ga podržavao i štitio, ali više ne mogu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene