Uhvatili ga paparazzi

Slavni preljubnik u 51. godini dobio je sedmo dijete, a vijest o prinovi uspio je dugo tajiti od svih

Jude Law Jude Law Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law - 1 Jude Law - 2 Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Profimedia) +10 Jude Law (Foto: Profimedia) Galerija

Jude Law dobio je sedmo dijete i to u tajnosti, a s prinovom je snimljen u londonskoj zračnoj luci.

Holivudski glumac Jude Law dobio je sedmo dijete i to u tajnosti, nakon što je tu vijest uspješno čuvao sve dosad.

Pogledaj i ovo Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) slavni preljubnik Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije

Na slikama koje je dobio The Sun, 50-godišnji glumac i njegova 35-godišnja supruga Phillipa viđeni su kako guraju bebu u kolicima u zračnoj luci Heathrow u Londonu, a s njima je bilo i starije dijete koje su dobili prije tri godine.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Phillipi je to drugo dijete, a Judeu već sedmo jer iz prvog braka i kratkih avantura ima šestero djece. Tako je s glumicom i producenticom Sadie Frost dobio sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris, a nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller, s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s 26-godišnjom dadiljom svoje djece Daisy Wright.

Jude je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku napravio dijete konobarici Samanthi Burke i ubrzo je priznao očinstvo nad kćeri Sophijom. Kćer Adu dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding, koju je sreo u londonskom baru.

"Sretan sam što sam s nekim s kime se zabavljam kao nikad u životu. Imamo nevjerojatnu stabilnu, zdravu i divnu obiteljsku egzistenciju. A to uključuje i moju djecu koja su već mladi odrasli. A oni mlađi puni su radosti i toliko zabavni. Obožavam to apsolutno, pa zašto ne bih imao još jedno? Sretan sam što sam s nekim u koga sam ludo zaljubljen. Dakle, ideja o još djece je jednostavno predivna", izjavio je Jude za Telegraph kada je dobio prvo dijete s Phillipom, a o novoj prinovi par se zasad nije javno oglasio.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Enea Tonsa - 7 Enea Tonsa - 6 Enea Tonsa - 5 Enea Tonsa - 4 +6 Enea Tonsa - 1 Celebrity Najstariji natjecatelj hit-showa koji uskoro kreće na Novoj TV otkrio što ljudi kažu kad vide njegove mišiće i zbog čega je plakao čitavu večer!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene