Iskren komentar

Evo što je to Josipa Lisac imala reći o fenomenu Aleksandre Prijović: "Riječi tu zvuče glupo!"

Josipa Lisac Josipa Lisac Dragan Matic/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 +24 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 10 Galerija

Josipa Lisac osvrnula se na pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović glavna je tema regionalnih medija još otkako je rasprodala rekordnih pet Arena Zagreb, a nakon što je koncerte i održala, njezin uspjeh komentirala je i naša glazbena diva Josipa Lisac.

"Zašto ne bismo imali svoj izbor?" odgovorila je na pitanje novinarke srpskog N1 o "gostovanjima cajki u Hrvatskoj", prenosi Kurir.

"I ja imam pune i rasprodane koncerte, i drugi imaju pune i rasprodane koncerte, nema tu ljubomore. Ne želim reći ništa protiv", naglasila je naša glazbena diva.

"Pogotovo ako još ima ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer znam za neke koncerte za koje je pola karata podijeljeno. Ima li pravde? Ne znam. Ali ako ste spremni za koncert i možete ga rasprodati, super! Nema riječi! Riječi tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža s koncerta, vidi se sve", zaključila je Josipa.

Podsjetimo, Aleksandra je u Zagrebu pjevala pet dana pred sveukupno devedeset tisuća obožavatelja.

Prijović je prva pjevačica koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom i okupiti vrhunske izvođače na jednom mjestu, a podršku na koncertima dala su joj najzvučnija imena iz regije: Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz Lexington benda, MC Stojan, Tea Tairović, Jelena Rozga, Lepa Brena, Dejan Matić, Osman Hadžić i Maya Berović.

Aleksandra Prijović zasigurno je postavila novi standard. Bilo je ovo pet dana spektakla koji će se dugo pamtiti i o kojemu će se još dugo pričati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +25 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Evo kako je Prijović reagirala na kritike s društvenih mreža: "Priča se ovih dana koji je koncert bio najbolji, znate li koji je meni?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Lopez su grudi ispadale iz neobičnog topića, a Benov izraz lica odavao je kao da mu to baš i nije drago

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene