našla se na meti

Evo kako je Prijović reagirala na kritike s društvenih mreža: "Priča se ovih dana koji je koncert bio najbolji, znate li koji je meni?"

Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 10 +19 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 11 Galerija

Aleksandra Prijović je na petom koncertu komentirala kritike koje su joj na društvenim mrežama uputili neki nezadovoljni obožavatelji.

Iako je svaku večer u Areni Zagreb napravila spektakl, Aleksandra Prijović ipak nije uspjela ispuniti svačija očekivanja.

Naime, dijelu obožavatelja koji su bili na prva tri koncerta zasmetalo je što je na četvrtom imala više gostiju nego na prethodnima, na što su se požalili u komentarima ispod Aleksandrinih objava na društvenim mrežama.

Pjevačica se na to osvrnula na svojem petom koncertu, dok se obraćala publici.

"Priča se ovih dana koji je koncert bio najbolji, znate koji je meni bio najbolji? Svaki, meni je svaki koncert s vama najbolji", rekla je, a publika ju je podržala vriskovima i aplauzom.

Prije toga su joj iz publike vikali i da žele šestu Arenu.

"Šesta? Ja bih rado vjerujte mi. Hoćemo šestu? Jako sam sretna i jako sam ponosna jer ja sam mlada i uvijek sam se trudila snimati dobre pjesme i da vas ne iznevjerim, ali uvijek kažem bez publike koja te voli ništa ne bi bilo moguće. Svaku večer kažem vam milijun puta hvala, ali to je zaista najmanje šta mogu reći kada ste vi u pitanju. Hvala za svaku kupljenu kartu, za svakog tko je odvojio vrijeme i došao na moj koncert", kazala je Aleksandra, a publika iz publike se zatim opet čulo "šesta, šesta".

"Hoću i šestu i sedmu i desetu. Hoću i voljela bih pjevati svaki dan, vjerujte mi", poručila je pjevačica.

Na petom koncertu Aleksandra je kao goste pozvala Dejana Matića, Osmana Hadžića, Mayu Berović, Dejana Kostića i MC Stojana.

Prijović su na prvom koncertu gosti bili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. Drugu večer s Aleksandrom su nastupili Milica Todorović i Bojan Vasković iz grupe Lexington. Treću večer gosti su bili MC Stojan i Tea Tairović. Na četvrtom koncertu imala je čak četvero gostiju, a na pozornici su joj se redom pridružili Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i Lepa Brena.

Aleksandra je u sklopu turneje "Od istoka do zapada" rasprodala pet Arena Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović, Saša Matić +25 Aleksandra Prijović, Saša Matić Nekad i sad Evo kako je Prijović izgledala kad je prvi put pjevala u Areni Zagreb, bila je u sedmom mjesecu trudnoće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene