to je on?!

Miljenika žena nije lako prepoznati na novim fotografijama s 21 godinu mlađom suprugom, malo se zapustio nakon objave sretnih vijesti!

Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) +7 Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Galerija

Josh Duhamel snimljen je u šetnji s trudnom suprugom Audrom Mari, a na fotografijama je gotovo neprepoznatljiv.

Holivudski glumac Josh Duhamel (50) oduvijek je slovio za miljenika žena, no njegovo srce zarobila je 21 godinu mlađa supruga Audra Mari.

Par se vjenčao prošle godine, a u rujnu ove godine otkrili su da im stiže prinova.

"Beba Duhamel uskoro stiže", napisali su tada u zajedničkoj objavi na Instagramu, uz fotografiju ultrazvuka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audra Duhamel (@audramari)

Zanimljivo je da im je među prvima čestitala Josheva bivša supruga, pjevačica Fergie, koja je poručila da je sretna zbog njih i da njezin i Duhamelov sin Axl jedva čeka postati veliki brat.

Fegie i Josh bili su u braku od 2009. do 2019. godine i Axl im je jedino dijete.

Duhamel je još ranije u intervjuima govorio kako želi imati još djece i kako mu je želja bila upoznati nekoga tko želi isto kao i on, a čini se da je upravo to i našao.

Josha i njegovu suprugu Audru paparazzi su proteklog vikenda snimili u šetnji, iako glumca nje baš bilo lako prepoznati zbog zapuštenog izgleda, a fotografije pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 25 godina suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić - 6 Proslava 25 godina suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić - 1 Proslava 25 godina suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić - 2 Proslava 25 godina suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić - 3 +18 Proslava 25 godina suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić - 4 Celebrity Natalija Prica u društvu svojih uzora iz mladosti poručila: "Uvijek je lijepo vidjeti kad žena podržava ženu!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Nikša Nikša Jurinović Nikša Jurinović Nikša Jurinović +6 Tina i Nikša Nekad i sad Sjećate se Tine i Nikše? Nestali su na vrhuncu slave, a sada je osvanula snimka koja će obradovati obožavatelje nekoć popularnog dua!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene