Bol ne prolazi

Tragični gubitak sina nikad nije prebolio, dirljiva objava kojom je obilježio njegov rođendan sve je ganula

John Travolta i sin Jett John Travolta i sin Jett Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta i sin Jett John Travolta s obitelji - 6 John Travolta s obitelji - 5 John Travolta s obitelji - 4 John Travolta s obitelji - 3 John Travolta s obitelji - 2 John Travolta s obitelji - 1 Ella Travolta - 1 Ella Travolta - 2 Ella Travolta - 3 +12 Ella Travolta - 4 Galerija

John Travolta podijelio je sjećanje na tragično poginulog sina koji. Jett je preminuo prije 13 godina.

John Travolta podijelio je na svom Instagram profilu dirljivu objavu kojom se prisjetio preminulog sina Jetta.

Pogledaj i ovo John Travolta (Foto: Getty Images) Potresna sudbina Rijetki znaju da je ovaj šarmer ljubio 18 godina stariju kolegicu, koja je preminula od iste bolesti kao i njegova supruga

68-godišnjak je podsjetio kako je izgledao njegov sin objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj Jett Johnu sjedi u krilu, a oboje na licu imaju osmijeh od uha do uha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

''Moj najdraži Jetty, nedostaješ mi više nego što riječi mogu reći. Mislim o tebi svaki dan. Sretan rođendan. Voli te tata'', napisao je John u opisu fotografije.

Johnova kći Ella također je Jettyju zaželjela sretan rođendan: ''Sretan rođendan, Jetty! Volimo te!''

Sućut su Travolti izrazili i drugi kolege i prijatelji.

Jett je umro u siječnju 2009. tijekom obiteljskog putovanja na Bahame nakon što je udario glavom o kadu i doživio napadaj u njihovoj kući na otoku Grand Bahama.

Bio je autistično dijete i imao je Kawasaki sindrom, bolest koja može dovesti do proširenja bilo koje arterije srednje veličine u bilo kojem trenutku. Osoba se potom bori povišenom tjelesnom temperaturom, dobije osip, konjuktivitis što dovodi do daljnjih komplikacija.

Travoltina žena Kelly Preston 2012. godine za ''The Doctors'' je rekla kako je ova bolest zaista rijetka i da su tome pridonijeli određeni čimbenici u našoj okolini.

''Čvrsto vjerujem kao majka, kao i moj suprug, da postoje određeni čimbenici koji pridonose autizmu, a neki od njih su uglavnom kemikalije u našem okolišu i našoj hrani'', rekla je tada.

Osim Jetta, Kelly i John imaju još dvoje djece, 22-godišnju Ellu i 11-godišnjeg Benjamina.

Nažalost, Johna i njegovu obitelj je 2020. godine obilježila još jedna tragedija – smrt njegove supruge Kelly.

Kelly je umrla od raka dojke, a šokantnu vijest Travolta je objavio na Instagramu uz riječi da je do zadnjeg trenutka vodila hrabru borbu uz ljubav i podršku obitelji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Claudia Romani i Christopher Johns Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 1 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 +15 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Zanimljivosti Uhvaćeni u strastvenom klinču: Ovako to izgleda kad poznati zaborave na paparazze i znatiželjne poglede

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +8 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Proslavili su već 26. godišnjicu braka, a zbog jednog razloga malo tko je vjerovao da će toliko izdržati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene