Grdno se prevarili

Proslavili su već 26. godišnjicu braka, a zbog jednog razloga malo tko je vjerovao da će toliko izdržati!

Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) +2 Hugh Jackman (Screenshot: Youtube) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness proslavili su 26. godišnjicu braka, a glumac je supruzi na društvenim mrežama čestitao njihov dan.

Holivudski glumac Hugh Jackman raznježio je svoje pratitelje na društvenim mrežama čestitkom koju je uputio svojoj supruzi Deborri-Lee Furness povodom 26. godišnjice njihova sretnog braka.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

"Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode. Deb, ti si svjetlo mojeg života. Volim te svim svojim srcem", napisao je Hugh uz njihovu zajedničku fotografiju s plaže koju je objavio na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

Par se vjenčao u travnju 1996. godine, i to godinu dana nakon što su se upoznali i unatoč tome što su rijetki predviđali uspjeh njihovu braku, ponajviše zbog činjenice da je Deborra od Hugha starija 13 godina. No takvi su se očito prevarili jer je par i danas sretan zajedno, a i roditelji su dvoje posvojene djece, 21-godišnjeg sina Maximiliana Jackmana i 16-godišnje Ave Eliot.

Hugh je u jednom od intervjua za magazin People otkrio da se tajna njihova sretnog braka krije u tome da odvajaju vrijeme jedno za drugo i da uvijek uče jedno od drugog. Dodao je i da su svjesno resetirali svoj brak, što znači da se ne rastaju kao mnogi dugogodišnji parovi.

"Mi uvijek učimo i ljudi se mijenjaju, tako da morate, morate se stalno resetirati. Uvijek se čudim koliko je smiješna, nevjerojatna i koliko je pametna. Što duže traje, to će nam biti bolje", zaključio je Hugh. 

Par se tijekom posljednjih godina uspješno nosi i s ružnim komentarima na Deborrin račun. Naime, kritiziraju je da izgleda neugledno i ne drži do izgleda, uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i ne dira i ne osvrću se na zle jezike.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries - 13 Chantel Jeffries - 18 Chantel Jeffries - 17 Chantel Jeffries - 16 +21 Chantel Jeffries - 15 Celebrity Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +2 David Beckham (Foto: Instagram) Zanimljivosti Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene