kakvi prizori!

Aquaman i u stvarnom životu! Isklesani glumac priredio show na plaži, osim mišića, pokazao je i zavidne vještine

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) +0 Jason Momoa (Foto: Getty Images) Galerija

Jason Momoa snimljen je na plaži na Havajima, kamo je otišao surfati nakon završetka snimanja novog nastavka filma o Aquamanu.

Glumac Jason Momoa trenutačno se odmara na rodnim Havajima nakon što je završio sa snimanjem filma "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo".

Pogledaj i ovo Aquaman (Foto: Profimedia) Recenzija filma Aquaman: Samo za okorjele geekove i mlađe od 12

Tamo su ga paparazzi ulovili na plaži, do koje je došetao bez majice i gdje je uživao u surfanju na valovima te se nije dao ničim omesti.

Osim pohvalnim vještinama, 42-godišnji glumac poglede je plijenio i svojim nevjerojatno isklesanim tijelom, a baš poput superjunaka kojeg tumači na velikom platnu, savršeno se uklopio u vodeno okruženje i fotografije izgledaju kao da su mogle nastati i na filmskom setu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Momoa je prošli tjedan objavio da je završeno snimanje novog nastavka filma o Aquamanu, zbog čega je neko vrijeme proveo u Velikoj Britaniji, odvojen od obitelji.

Glumac je od 2017. godine u braku s 11 godina starijom kolegicom Lisom Bonet, s kojom ima dvoje djece, sina Nakou-Wolfa Manakauapa i kćer Lolu Iolani, dok ona iz braka s s glazbenikom Lennyjem Kravitzom ima još i kći Zoë, s kojom je Jason u odličnim odnosima, baš kao i s njezinim ocem.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene