video postao viralan

Pitanje o Kardashiankama vidno je zbunilo Jackieja Chana, a njegov odgovor je hit: "Taman sam mislio kako mi ne može biti draži..."

Jackie Chan Jackie Chan X/Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Chan Jackie Chan - 1 Jackie Chan - 9 Jackie Chan - 8 Jackie Chan - 7 Jackie Chan - 6 Jackie Chan - 5 Jackie Chan - 4 Jackie Chan - 3 Jackie Chan - 2 +1 Jackie Chan - 1 Galerija

Jackie Chan ostao je vidno zbunjen kada je upitan zna li tko su Kardashianke, a svojom izjavom sve je dobro nasmijao.

Glumac Jackie Chan gostovao je u intervjuu za Access Hollywood Live gdje je svojom izjavom iznenadio i dobro nasmijao sve gledatelje.

Naime, iako je obitelj Kardashian jedna od najpoznatijih u svijetu, spomenuti glumac nije znao o kome je riječ kada je voditeljica upitala za njih. 

"Ne, ne znam. Je li to engleski?", vidno zbunjeno je odgovorio glumac.

Riječ je o intervjuu iz 2017. godine, a ako dosad nije znao tko su najpoznatije reality zvijezde, sada će sigurno saznati, s obzirom na to da je video trenutačno postao viralan na svim društvenim mrežama. 

"Da smo bar i mi jednako sretni kao Jackie pa da ne znamo za Kardashianke", "Pametan čovjek", "A taman sam mislio kako mi ne može biti draži…", nizali su se komentari na X-u.

Podsjećamo, Jackie Chan je nedavno zabrinuo obožavatelje svojim izgledom, ali ih je glumac ipak na kraju jednom izjavom smirio. Više o tome pročitajte OVDJE.

Chan je glumio u više od 30 filmova o borilačkim vještinama u svom rodnom Hong Kongu prije nego što je postigao svjetsku slavu u "Rumble In The Bronx" 1995.

Nastavio je glumiti u holivudskim hitovima uključujući trilogiju "Rush Hour", "Shanghai Noon" i njen nastavak "Shanghai Knights" s Owenom Wilsonom u glavnoj ulozi, "Around The World In 80 Days" i franšizu "Kung Fu Panda" zajedno s Jackom Blackom.

Pogledaji ovo Jackie Chan - 8 Nekad i sad Dugo se šuškalo o zdravstvenom stanju legendarnog glumca, jednom izjavom smirio je zabrinute fanove

Pogledaji ovo showbuzz Preporuke Omiljeni akcijski junak je umalo poginuo, a njegov kolega je stalno improvizirao

Pogledaji ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Celebrity Sad su velike glumačke zvijezde, ali karijeru su otpočeli u - pornofilmovima

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Portret Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 +26 Kate Middleton u zelenoj haljini - 1 Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić i suprug - 1 Seka Aleksić i suprug - 2 Seka Aleksić i suprug - 3 Seka Aleksić - 2 +22 Seka Aleksić - 2 Celebrity Seka Aleksić već je dugo godina u sretnom braku, ali malo tko zna njihovu razliku u godinama: "Bila sam napadna kad sam ga vidjela..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene