život je tako nepredvidiv!

Ivana Marić javno podijelila što misli o Danijeli Martinović: "Ne čini mi se tako davno kad sam gledala ovu klinku..."

Danijela Martinović i Ivana Marić - 2 Danijela Martinović i Ivana Marić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Ivana Marić - 3 Danijela Martinović i Ivana Marić - 4 Danijela Martinović i Ivana Marić - 1 Danijela Martinović - 1 Ivana Marić - 8 Ivana Marić - 9 Ivana Marić - 10 Ivana Marić - 1 Ivana Marić - 2 Ivana Marić - 2 +19 Ivana Marić - 3 Galerija

Ivana Marić našla se na svadbi na kojoj je zapjevala Danijela Martinović, a u opisu je otkrila i svoje mišljenje o njoj.

Pjevačica Ivana Marić u nizu fotografija s kolegicom Danijelom Martinović otkrila kakvo mišljenje ima o njoj.

"Život je tako sladak i nepredvidiv. Ne čini mi se tako davno kad sam gledala ovu klinku na plakatu s grupom Magazin (zadnja slika) najavu za koncert u Domu kulture u mom Trebižatu i veselila se kao da dolazi Madonna ili Tina Turner. U mojim malim očima tada to je bio cijeli svijet. Već tad sam svima govorila da ću bit pjevačica kad narastem i redovno smo pjevali sve njene pjesme na dječjim festivalima i školskim manifestacijama", napisala je pa nastavila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric)

"Onaj tko bi se dokopao orginalne matrice bio je glavna faca. Mogu s ponosom reći da sam učila pjevati uz pjesme Danijele, Doris, Zorice Kondže… a gle nas danas! Neopisivo zahvalna nebesima i ljudima poput Danijele koji svojim radom i osobnošću dokazuju da je dostojanstvo iznad svega, da se može živjeti i raditi ovaj posao i biti normalna i zdrava osoba. Baš mi je toplo oko srca s tobom".

U komentaru joj se javila i Danijela koja joj je ostavila emotikon plavog srca.

"Divne ste", "Prekrasne obje", "Wow", "Danijela je sve", "Prelijepe", pisali su pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat - 1 Celebrity Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 1 Kate Moss - 3 Kate Moss - 4 Kate Moss - 5 +28 Kate Moss - 2 Nekad i sad Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene