pomoć u teškim vremenima

Hvalevrijedan potez našeg komičara oduševio brojne fanove: "Bravo. Kralj si"

Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Šarić (Foto: PR) Galerija

Ivan Šarić najavio je da će besplatno promovirati poduzetnike i obrtnike, koji mu se jave, na svom Instagramu.

Komičar Ivan Šarić (36) odlučio je pomoći hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima koji se muče s krizom zbog pandemije koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić "Naša snaga je njihova hrabrost!" Jedan od omiljenih domaćih parova sa sinčićem je prošao kroz težak period, a sada su predivnom obiteljskom fotkom obilježili njegov važan dan!

Šarić je najavio da će napraviti besplatnu promociju na svom Instagramu svima onima, koji kako je naglasio, dišu na škrge u ovim vremenima.

"Nisam medicinski djelatnik pa da sam na prvoj fronti, nisam policija da održavam red, nisam statičar... Ali imam dobre ljude koji me prate, možda netko od njih zatreba baš vaš proizvod ili uslugu. Pošaljite kratki opis i link na vaš webshop na mail gore. Možete snimiti i video, 15 sekundi koliko traje story je vaše", napisao je komičar. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisam medicinski djelatnik pa da sam na prvoj fronti, nisam policija da održavam red, nisam statičar... Ali imam dobre ljude koji me prate, možda netko od njih zatreba baš vaš proizvod ili uslugu. Pošaljite kratki opis i link na vaš webshop na mail gore. Možete snimiti i video, 15 sekundi koliko traje story je vaše. . . #nemapredaje #malioglasnikvelikogsarica #freeads #entrepreneurmindset

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Istaknuo je da nema predaje i kako je to mali oglasnik velikog Šarića. Njegov potez su mnogi pohvalili, a među njima je bio i modni dizajner Juraj Zigman.

"Bravo! Samo ovako možemo uspjeti svi zajedno! Drago mi je da u ovoj zemlji žive i rade ljudi poput tebe!", "Svaka ti čast", "Kralj u svakom pogledu", "Hvala Vam. Ovo trenutno više znači od ičega", komentirali su fanovi. 

Oglasila se i pjevačica Ivana Radovniković. "Super ideja. Napravit ću i ja isto", napisala je. Inače, Šarića na Instagramu prati više od 69 tisuća ljudi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Glumac i bivša žena još nisu potvrdili pomirbu, ali dvije godine od razvoda ne miču se jedno od drugoga


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene