Zaljubljen do ušiju

Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić - 1 +4 Ivan Jakovčić - 2 Galerija

Ivan Jakovčić za Valentinovo je otputovao u Bangkok kako bi ga proveo sa svojom 26 godina mlađom partnericom.

Bivši ministar europskih integracija i nekadašnji istarski župan Ivan Jakovčić odvažio se na velik potez povodom Dana zaljubljenih i to kako bi ga proveo s 26 godina mlađom partnericom Roypim koja živi u Bangkoku, kamo se i on otputio.

"Upravo sam na putu za Bangkok, idem svojoj ljubavi", izjavio je 66-godišnji Ivan za 24 sata.

Ivan je lijepu Belgijku tajlandskog porijekla upoznao u Bruxellesu prije devet godina, gdje je ona vodila jedan hotel u blizini Europskog parlamenta, no ljubav među njima se tek nedavno rodila.

Potez Ivana Jakovčića za Valentinovo mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu", ispričao je Ivan prošle godine za 24 sata.

Pogledaji ovo Ivan Jakovčić Celebrity Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

Prije Roypim naš je bivši političar bio u vezi s ravnateljicom rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta Dubravkom Svetličić, no detalje svog ljubavnog života nije volio otkrivati. Iza njega je i brak s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin s kojom je bio još od srednje škole i dobio troje djece, a razveli su se 2011. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 +16 Severina nastupila u Samoboru - 5 Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Gobac sa suprugom Davor Gobac sa suprugom Davor Gobac sa sinom Davor Gobac sa sinom +20 Davor Gobac Celebrity Tko je supruga Davora Gopca? U braku su već 30 godina, a ona se pojavljuje i u jednom spotu Psihomodo popa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene