Tako treba!

U osmom desetljeću se odvažila na potez o kojem svi pričaju, upravo je ta promjena privukla najviše pogleda okupljenih!

Helen Mirren Helen Mirren Afp 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren - 1 Helen Mirren - 3 Helen Mirren - 2 Helen Mirren - 4 Helen Mirren - 11 Helen Mirren - 12 Helen Mirren - 10 Helen Mirren - 8 Helen Mirren - 7 Helen Mirren - 9 +21 Helen Mirren - 5 Galerija

Helen Mirren bila je jedna od uzvanica otvaranja 76. Filmskog festivala u Cannesu gdje je privukla veliku pažnju.

Legendarna holivudska glumica Helen Mirren pobrinula se da o njezinom dolasku na crveni tepih 76. Filmskog festivala u Cannesu svi pričaju, i to zahvaljujući frizuri i boji kose s kakvom se pojavila.

Pogledaj i ovo Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 12 Divna ljubavna priča Helen Mirren podijelila je recept za dugogodišnji brak, njezin savjet zvuči zapravo poprilično jednostavno

77-godišnja Helen poznata je po svom maštovitom stilu, a sada je odlučila uskladiti plavu boju haljine koju je nosila s bojom svoje kose. Glumica je izgledala senzacionalno u satenskoj kreaciji s dubokim dekolteom, ali ono što je privuklo najviše pogleda bila je upravo frizura.

Helen u posljednje vrijeme razbija svjetske stereotipe te je na nekoliko posljednjih pokazala novi imidž. Tako se na premijeri filma ''Shazam!'' pojavila s raspuštenom dugom kosom koja je bila potpuno sijeda, a glumica je s njom izgledala puno mlađe. Mnoge starije žene vole nositi kraću kosu jer im je lakše brinuti se o njoj, ali Helen je pokazala da i žena od 77 godina itekako zna nositi dugu kosu.

Gostujući u jednoj emisiji, Helen je oštro uzvratila na argument da starije žene ne bi trebale imati dugu kosu jer se ona općenito prorijedi s godinama.

''Govore da se u starijoj dobi ne bi trebalo imati dugu kosu. Ali za vrijeme COVID-a počela mi je rasti kosa i zapravo nisam imala dugu kosu od svojih 20-ih. I nekako je raslo i raslo i raslo i nisam je više imala hrabrosti odrezati. Pomislila sam, znaš što, prilično je cool, mislim da ću se držati toga neko vrijeme'', priznala je.

Helen je jedna od brojnih žena u Hollywoodu koje su odabrale karijeru umjesto djece, a sa svojim suprugom Taylorom Hackfordom uskoro slavi 26 godina braka.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u hotelu Eden Roc - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 2 Poznati u hotelu Eden Roc - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 +16 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Zanimljivosti Kad bi zidovi slavnog hotela mogli govoriti: Pogledajte što su sve paparazzi snimili na njegovim balkonima, plažama, bazenu...

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene