nemaju namjeru pred oltar

Upoznali su se kad je njemu bilo 16, a njoj 21 godina, a nakon četiri desetljeća veze još se ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera!

Goldie Hawn i Kurt Russell - 2 Goldie Hawn i Kurt Russell - 2 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Goldie Hawn i Kurt Russell - 3 Goldie Hawn i Kurt Russell - 2 Goldie Hawn i Kurt Russell Goldie Hawn - 8 Goldie Hawn i Kurt Russell Goldie Hawn i Kurt Russell Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Goldie Hawn - 7 +6 Goldie Hawn - 9 Galerija

Goldie Hawn i Kurt Russell pokazali su da su još zaljubljeni kao i prvog dana tijekom romantične šetnje New Yorkom.

Holivudski zlatni par Goldie Hawn (77) i Kurt Russell (71) zaljubljeni su preko ušiju i nakon 40 godina veze.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Legendarni glumac i glumica snimljeni su na Dan zaljubljenih u šetnji New Yorkom. Hodali su zagrljeni, smješkali se i razgovarali, a u jednom trenutku odlučili su predahnuti na klupi i nisu se mogli prestati smijati dok su gledali nešto na mobitelu.

Goldie i Kurt zajedno su od 1983. godine, a spojio ih je posao, no ljubav im se nije dogodila na prvi pogled.

Upoznali su se na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" 1967. godine. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli.

"Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe", priznala je Goldie jednom prilikom.

No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, pred oltar još nisu stali, a to i ne namjeravaju.

"Sviđa mi se biti Kurtova djevojka, i obratno. Sretni smo", izjavila je Goldie u jednom intervjuu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goldie Hawn (@goldiehawn)

Oboje iza sebe imaju propale brakove u kojima su dobili djecu.

Kurt se 1979. godine oženio glumicom Season Hubley, s kojom je u braku bio četiri godine, a zajedno su dobili sina Bostona. Goldie je od 1976. do 1982. godine bila udana za glazbenika Billa Hudsona, s kojim je dobila sina Olivera i kćer Kate. Njih je Kurt, nakon što ih se njihov otac odrekao, prihvatio i odgajao kao svoje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Indire Levak - 1 Dom Indire Levak - 2 Dom Indire Levak - 3 Dom Indire Levak - 4 +20 Dom Indire Levak - 5 Zanimljivosti Zavirite u luksuzni dom Indire Levak: Namještaj je dizajnirala sa suprugom, a ima i vlastitu teretanu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene