zaboravljena informacija

Rijetki znaju da je George Clooney prije Amal bio u braku, evo tko je žena koju je odveo pred oltar prije nje: "Za sve sam ja bio kriv"

George Clooney George Clooney Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Talia Balsam - 1 Talia Balsam - 2 George i Amal Clooney George i Amal Clooney Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +17 Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney bio je u braku s kolegicom Talijom Balsam, koju je upoznao na početku svoje glumačke karijere, a njihov brak danas je zaboravljen.

George i Amal Clooney već su godinama među omiljenim holivudskim bračnim parovima, i to nakon što je on 20 godina nosio titulu najpoželjnijeg neženje, no malo tko se sjeća da je prije toga već bio u jednom braku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

George je 1989. godine pred oltar odveo glumicu Taliju Balsam te je u braku s njom proveo tri godine. Vezu su započeli brzo nakon što je George prekinuo s kolegicom Kelly Preston, a vjenčali su se u Las Vegasu. Bili su par kratko još 1984. godine, a kada su se ponovno sreli, nisu duljili previše te su brzo stali pred oltar. Talia je u to vrijeme imala 30, a George 28 godina.

"Imao sam 28 godina, a u Kentuckyju kada si toliko star, moraš pred oltar. Znaš točno već i kako bi brak morao izgledati. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebali smo raditi na braku, a meni se to nije dalo te sam otišao. Možda sam bio i prestrašen, a možda nisam bio spreman vjenčati se. Za sve sam ja bio kriv", priznao je Clooney kasnije.

Nakon razvoda isticao je kako se nikada više neće vjenčati, no onda se ipak predomislio kada je upoznao Amal.

"George je i dalje šarmantan, dobro ga znam. Vjerojatno nisam bila za brak u to vrijeme i dosta je stvari pošlo krivo", komentirala je njegova prva supruga Talia u jednom on intervjua.

Talia je od 1998. godine u sretnom braku s glumcem Johnom Slatteryjem, s kojim ima sina Harryja.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +30 Maja Šuput Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Martina Tomčić Davor Bilman Dino Radosavac - 3 +28 Dino Radosavac - 4 Celebrity Povratnik u Supertalent izazvao raspravu među članovima žirija: Nekome je ovo bilo ispod svakog nivoa, a nekome veliki napredak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene