''Jedina zbog koje bi...''

Frano Ridjan zaplesao s Mijom Kovačić, koja u njegovoj obitelji ima posebnu titulu: ''To je službeno!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan sa suprugom - 5 Frano Ridjan +27 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Galerija

Frani Ridjanu i Gabrieli Pilić ovog se puta na pozornici showa ''Ples sa zvijezdama'' prdružila voditeljica Mia Kovačić.

Voditeljica brojnih hit-formata Nove TV Mia Kovačić stala je uz bok svojem kolegi Frani Ridjanu te zajedno s mentoricom Gabrielom Pilić zaplesala u ovotjednoj epizodi popularnog showa ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

Voditelji Mia i Frano, koji su prijatelji i izvan televizijskih studija i ekrana, zaplesali su lyrical.

''Zbog njega se nadam da ću opravdati njegovo povjerenje'', rekla je Mia prije nastupa.

''Mia je moja TV žena, to je njezina službena titula unutar obitelji Ridjan. Ona je jedina žena zbog koje bih ja pristao na lyrical'', objasnio je Frano.

''Žena se slaže. Frano i Gabriela imaju tako dobar niz, toliki je pritisak i onda se tako bojiš da ne izgoriš u toj želji'', dodala je Mia prije njihova nastupa, a evo kako ih je ocijenio žiri. 

''Ja bih tebe okarakterizirao kao pčelicu koja puno zuji, a daje malo meda. Nedefinirano, nedorečeno, vidi se želja i trud, ali mislim da ovo nije bilo dobro'', bio je, po običaju, strog Ciboci.

''Početak odličan, emocija kod tebe jako naglašena, moram pohvaliti taj trud i to davanje. Tebi ne treba treća osoba u plesu, malo si bio zgrbljen, ali napokon je došao ples u kojem i mi možemo baciti neku kritiku tebi. Shvati to kao pohvalu!'' rekla je Franka. 

''Pokazao si da si talentiran, više ti leže standardi, manje lyrical. Malo je gornji dio tijela išao u pogrešnom smjeru, treba ti taj centar da prodišeš. Ali to su detalji, ti odlično plešeš'', priznala je Larisa.

''Ovo je zapravo bilo jako dobro, bilo je intenzivno, drago mi je ponekad vidjeti da i ti imaš na čemu poraditi i da nije sve uvijek super. Pokret da bi bio liričan, mora imati iznutra jednu strast i snagu da bi izvana mogao biti liričan. Ali inače je bilo dobro'', misli Igor. 

Frani je ovo prvi ples u kojem nije dobio same pohvale, ali i ovih nekoliko kritika zapravo su komplimenti i motivacija, rekla mu je Franka Batelić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 5 +27 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Zatvoreni gornji dio Larisine haljine lako zavara, pogled bježi na seksi, visoki prorez kojim otkriva savršene noge!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene