Preslatko!

Supruga Brucea Willisa objavila dirljiv video, nastao je prije teške dijagnoze s kojom se bori: "Koliko sam zaljubljena"

Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Emma Heming/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 4 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis i Emma Hemig - 2 Bruce Willis i Emma Hemig - 1 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis s obitelji - 2 +21 Bruce Willis s obitelji - 3 Galerija

Emma Heming posvetila je na društvenim mrežama dirljivu objavu svojem suprugu Bruceu Willisu.

Supruga holivudskog glumca Brucea Willisa, Emma Heming, podijelila je na društvenim mrežama dirljivi video koji je nastao prije nego što mu je bila dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming Svaka čast! Supruga Brucea Willisa oduševila objavom stare fotografije glumca na Instagramu: ''I meni su se sviđali zajedno "

67-godišnji Bruce u videu čita pohvale njezina brenda koje je objavio jedan američki portal, a Emma nije krila oduševljenje što je otkrila novu objavu u uspomenama na Instagramu, dodajući da je jako zaljubljena u njega.

"Kakva je ovo nova uspomena na Instagramu!? OMG, moj najveći fan. Zaljubljena sam u njega", napisala je Emma uz video koji je podijelila u priči na svom profilu. 

"USA Weekly intervju s Emmom Heming Willis, osnivačicom i izvršnom direktoricom Cocobabe", pročitao je Bruce u videu, a ona ga je pitala što kaže na to.

"Što kažem na to? Lud sam za tim", odgovorio joj je Bruce.

Bruceove kćeri, supruga Emma i bivša supruga Demi Moore objavile su nedavno zajedničko priopćenje na Instagramu u kojem su zahvalile na velikoj podršci obožavatelja nakon što je glumcu prije nešto manje od godinu dana dijagnosticirana afazija, a objasnile su i što znači njegova nova dijagnoza:

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati."

Glumac je posljednji put u javnosti snimljen samo desetak dana prije objave teške dijagnoze, a tada je svojim izgledom i zbunjenim izrazom lica zabrinuo obožavatelje. Paparazzi su ga ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a nosio je plavu majicu, zimsku kapu i šal.

S društvom je prošetao i krajem siječnja, a ni tada nije izbjegao fotografe te je na fotografijama također djelovao zbunjeno i pogubljeno.

Holivudskoj legendi u ožujku prošle godine dijagnosticirana je afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, zbog koje se umirovio od glume.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene