Pa, ona ne stari!

Zbog ovih fotki nitko ne vjeruje da Demi ima 60 godina i da će uskoro biti baka, njezina pojava u mini badiću ostavlja bez teksta!

Demi Moore Demi Moore Demi Moore/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 Demi Moore i Rumer Willis - 3 Demi Moore i Rumer Willis - 2 Demi Moore i Rumer Willis - 1 Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore +9 Demi Moore - 10 Galerija

Demi Moore pokazala je tijelo u bikiniju objavivši svoje nove fotografije na Instagramu, a potom je dobila niz komplimenata.

Holivudska glumica Demi Moore poznata je po svojoj ljubavi prema životinjama i vlasnica je malene čivave Pilaf, koju sa sobom vodi svuda, pa tako i na druženja na plaži.

Pogledaj i ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Ovo se rijetko viđa Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

60-godišnja Demi tako je objavila na svom profilu na Instagramu fotografiju sa svojom ljubimicom, međutim sve je zasjenila njezina pojava u minijaturnom bikiniju leopard-uzorka. Njezini su se obožavatelji složili da u njemu izgleda barem deset godina mlađe i uputili su joj brojne pohvale na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Kako ste vi stvarni?", "Izgledaš dobro kao i uvijek", "Pa, ti ne stariš", "Ljepotica", "Prekrasna si i seksi", "Ovaj psić pravi je sretnik", "Demi, ti si čista desetka", "Kakvo tijelo", "Jednostavno savršena", "Ti si najljepša u Hollywoodu", samo su neki od njih.

Demi će uskoro postati baka, kad njezina kći Rumor rodi prvo dijete. Glumica je Rumor i njezine sestre Tallulah i Scout dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom, kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija, a one su mu velika podrška u svemu što prolazi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +26 Severina Nekad i sad Severina slavi 51. rođendan! Pogledajte koliko se promijenila od početka karijere, izvukli smo fotografije iz arhive!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene