Što vi mislite?

Pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene pozirao potpuno gol, nekima su ovi prizori čak previše: "Čemu to?"

Damiano David Damiano David Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 2 Damiano David - 1 Damiano David - 12 Damiano David - 10 Damiano David - 9 Damiano David - 6 Damiano David - 4 Damiano David i Giorgia Soleri - 8 Damiano David i Giorgia Soleri Damiano David i Giorgia Soleri - 6 +6 Damiano David i Giorgia Soleri - 3 Galerija

Damiano David objavio je na Instagramu golu fotografiju i izazvao lavinu reakcija svojih obožavatelja.

Talijanski pjevač i frontmen grupe Maneskin Damiano David šokirao je obožavatelje novom fotografijom koju je objavio na svom profilu na Instagramu, nakon uspješno odrađene svjetske turneje.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

24-godišnji Damiano na fotografiji pozira u potpunosti gol, a strateško mjesto prekrio je emotikonom crnog srca. Do izražaja su došle njegove brojne tetovaže, joint u ustima, ali i ispijeni i umorni izgled.

"Turneja je gotova, što znači da ću gol pušiti cijeli dan", napisao je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

"Kroz što ti prolaziš?", "Ovo je umjetnost", "Ovo je besplatno?", "Ovo mogu gledati cijeli dan", "Čemu opsjednutost golotinjom?" različiti su komentari koje je dobio.

Talijanski mlađahni šarmer koji je osvojio srca mnogih žena diljem svijeta nakon pobjede na Euroviziji 2021. godine danas je gotovo neprepoznatljiv. Promijenio je i svoju popularnu dulju kosu te je sada kratko ošišan i ofarban na plavo, a mnogima se njegov novi imidž više ne sviđa te se pribojavaju da bi se Damianu i njegovim kolegama Victoriji De Angelis, Thomasu Raggiju i Ethanu Torciou slava brzo mogla obiti o glavu.

Inače, Damiano je s talijanskom influencericom Giorgiom Soleri u vezi već duže od četiri godine, a par se pretprošle godine i zaručio.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +19 Simona Mijoković Celebrity Simona Mijoković objavila rijetku fotku sa suprugom i uputila mu lijepe riječi, a za to je imala poseban povod

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 +22 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Celebrity Slavni milijarder kleknuo je pred ženu s kojom se godinama krio pred svima, ona je već pokazala i poveći dijamant na ruci

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene