Mozak joj je bio ispran

Zadnja supruga Hugha Hefnera otkrila bizarne zahtjeve koje je morala ispunjavati za njega: "Tada sam mislila da sam na vrhu"

Hugh Hefner Hugh Hefner Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Hefner Hugh i Crystal Hefner - 2 Hugh i Crystal Hefner - 3 Hugh i Crystal Hefner - 1 Hugh Hefner i Zoe Gregory Dorothy Stratten i Hugh Hefner Dorothy Stratten i Hugh Hefner Dorothy Stratten i Hugh Hefner Hugh Hefner sa zečicama - 3 Hugh Hefner sa zečicama - 1 +5 Hugh Hefner Galerija

Crystal Hefner objavila je knjigu "Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself" u kojem otkriva detalje života s pokojnim medijskim mogulom Hughom Hefnerom s kojim je bila do kraja njegova života.

Crystal Hefner objavila je novu knjigu "Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself"u kojoj je otkrila kako joj je zapravo bilo u braku s osnivačem Playboya Hughom Hefnerom i živjeti u njegovoj slavnoj Playboyevoj vili.

No većina stvari o kojima je pisala nisu tako sjajne kako bi neki mislili, a vjerojatno je među najiskrenijima njezino priznanje da, iako je voljela Hughda, nije bila zaljubljena u njega, što je i sama potvrdila u razgovoru za magazin za People.

Tome je dodala da je on u potpunosti odlučivao o njezinom izgledu govoreći joj koju boju laka za nokte da koristi, kada da oboji kosu i kako da se odijeva. Zaključila je da ju je pokojni suprug, koji je od nje bio stariji 60 godina, pretvorio od svoje ljubavnice u svoju njegovateljicu i to kada se razbolio od infekcije od posljedica koje je i preminuo u 92. godini, 2017. u Los Angelesu.

Pogledaji ovo Hugh Hefner Zanimljivosti Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

Crystal je također ispričala da ju je plašila mogućnost da bude gospođa Hefner, a kada joj je prvi put predložio brak 2010. nakon godinu dana veze, rekla mu je da, ali je zatim otišla od njega i to netom prije nego što su se trebali vjenčati. Tajming za to nije mogao biti gori jer ju je Playboy već bio stavio na naslovnicu s objavom "Predstavljamo gospođu Hefner".

Ona se u to vrijeme družila sa sinom slavnog dr. Phila, Jordanom, no to je loše završilo pa se vratila Hughu i odlučila dati priliku braku s njim.

Vjenčali su se 2012. godine, ona je tada imala 26, a on 86 godina, i ostali su u braku sve do njegove smrti 27. rujna 2017. godine. On je prije toga bio dva puta oženjen, s Kimberley Conrad od 1989. do 2010. godine, te s Millie Williams od 1949. do 1959. godine.

Biste li pročitali Crystalinu novu knjigu?

  • Nimalo me ne zanima

Ukupno glasova:

Crystal danas priznaje da joj je mozak bio malo ispran, nakon što joj je on potaknuo karijeru kada ju je proglasio Playboyevom djevojkom mjeseca u prosincu 2009. godine i dopustio joj da se pojavi u njegovom hit reality TV showu The Girls Next Door, koji je proslavio njegov starije djevojke Holly Madison, Kendra Wilkinson i Bridget Marquardt.

"Tada sam mislila da sam na vrhu. Pomislila sam, vau, ako samo volim sve što on voli i radim sve ono što on želi da radim, onda sam ja favorit", izjavila je Crystal koja je na kraju život s Hughom smatrala velkim izazovom. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 10 Nekad i sad S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina +26 Severina Celebrity Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene