Sve je iznenadio

Popularni glumac, kojeg se ovih dana svi pomalo plaše, veliku tajnu uspio je sačuvati čak 11 mjeseci

Bill Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Skarsgard i Alida Morberg (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard (Foto: Getty Images) Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) +0 Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Skarsgard prije 11 mjeseci postao je otac djevojčice.

Holivudski glumac Bill Skarsgard, kojeg ovih dana možemo u kinima gledati kao zastrašujućeg klauna Pennywisea u filmskom hitu "Ono", pokazao se kao jako dobar čuvar tajni u privatnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zadržao uspomenu Čin koji je raznježio svijet – 'Nije bilo druge osobe na koju sam mislio'

Naime, u jednom od posljednjih intervjua koji je dao u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" Bill je sve iznenadio viješću kako se prije 11 mjeseci našao u najvažnijoj životnoj ulozi, onoj očinskoj.

Iako su već kružile glasine da su 29-godišnji glumac i njegova 34-godišnja djevojka Alida Morberg postali roditelji prije nekog vremena, ovo je bio prvi put da je to netko i službeno potvrdio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Skarsgård Source (@billskgd) on

Naime, Stephen ga je u razgovoru pitao boje li ga se djeca zbog njegova lika Pennywisea u filmu "Ono" te što misli kako bi njegova vlastita reagirala u slučaju da ih ima.

"Prije nego što nastavim, moram otkriti da već imam jedno, na svoj ponos i sreću, već je stara 11 mjeseci", priznao je Bill i otkrio da ga se kći ne boji i da ima sobu punu plišanaca s likom Pennywisea.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +5 Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Celebrity Tužna priča omiljene princeze Diane možda je još tragičnija no što se isprva mislilo...

 

Iako Bill tijekom intervjua nije spomenuo majku djeteta, švedski su mediji prenijeli da je riječ o švedskoj glumici Alidi Morberg. Par je zajedno od proljeća 2016. godine, a detalje o vezi skrivaju od očiju javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene