''Možda nam slijedi...''

Evo zašto je Ana Zaninović mentoru Mariju predložila da razmisle o političkoj karijeri!

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Ana Zaninović Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana Zaninović, Mario Ožbolt Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +35 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Galerija

Ana Zaninović i Mario Ožbolt u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su sambu.

''Pridobili smo simpatije gledatelja, možda nam slijedi neka politička karijera'', izjavila je Ana Zaninović osvrnuvši se na četvrte eliminacije koje su ona i njezin mentor Mario Ožbolt preživjeli prošle nedjelje.

Pogledaj i ovo Ana i Mario - 2 ''Potrudila si se!'' Evo kako je Ana izgubila okladu od Marija i zadala si posla: ''Odlično si me izmasirala moram ti priznati!''

Ovog puta plesali su sambu, a tijekom priprema priznali su da im nije bilo svejedno.

''Samba je eliminator u ovom showu zapravo. Samba je eliminirala dosad dva kandidata, ako se ne varam, da ne bi i nas'', zabrinuto je rekla Ana prije nego što su ona i Mario izašli na pozornicu.

''Moj Toma čeka desetku'', dodala je Ana misleći pritom na svog sina. 

A evo i kako je žiri zapravo doživio ovu njihovu sambu. 

''Ona Ana koja se počela buditi malo je otišla dolje, vrati se na onu uzlaznu putanju'', primijetio je Igor. 

''Ja se moram složiti s Igorom da ovo nije bio tvoj najbolji ples, malo je bila u grču i pričala je sama za sebe, nažalost nije bilo ono što smo očekivali, ali imaš još vremena'', rekla je Larisa. 

''Bila je i za tebe samba malo preveliki zalogaj, ti si se držala i izvlačila si se'', primijetila je Franka. 

''Vidim da ti fali još dan, dva, tri, da se to sve zaokruži vidjele su se te male nesigurnosti, da si imala više vremena bilo bi to puno bolje'', zaključio je Ciboci. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 1 +27 Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara Loos kao moderna princeza: U raskošnoj haljini izbacila je nogu kroz opako visoki prorez!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene