Baš je upadljivo

Atraktivna supruga Tomislava Karamarka viđena u rijetkoj šetnji u omiljenom društvu, a zbog zaštitnog znaka kojeg se ne odriče svi su se okretali za njom!

Ana Karamarko Ana Karamarko Josip Moler/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko - 3 Ana Karamarko - 4 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko +10 Ana i Tomislav Karamarko, Enisa Muftic - 1 Galerija

Ana Karamarko snimljena je u šetnji na zagrebačkoj špici, gdje je ukrala brojne znatiželjne poglede.

Supruga našeg bivšeg ministra i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Ana Karamarko snimljena je nakon dugo vremena u javnosti na zagrebačkoj špici, kojom se prošetala u društvu kćerkice Katarine.

Lijepa Ana nosila je trendi crnu bundicu, a njezina kovrčava kosa vatreno bakrene nijanse, koja joj je inače godinama već zaštitni znak, plijenila je dodatnu pozornost. Na fotografe se nije previše obazirala dok je razgovarala na telefon i opušteno se šetala.

Ana i Tomislav vjenčali su se 2015. godine, a njemu je to drugi brak. Prije nje bio je oženjen Enisom Muftić, s kojom ima sina Martina i kćer Lanu, a njihov je brak potrajao od 1993. do 2011. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović +26 Sanja Vejnović - 7 Celebrity Naša lijepa glumica prije 39 godina snimila je scene koje se teško zaboravljaju, a njezina ljepota i danas izaziva samo divljenje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster - 6 Katharine McPhee i David Foster - 5 Katharine McPhee i David Foster - 7 Katharine McPhee i David Foster - 4 +24 Katharine McPhee i David Foster - 3 Celebrity Dobio je sina sa ženom koja je od njega mlađa 34 godine, a sada su pred izazovom na koji nisu računali: "Njegova era je bila drugačija..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene